ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΦΙΛΑ. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΝΟΣ.

Φωτογραφία από την χθεσινή επέκταση της φωτιάς στον Στρόφιλα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6

Τέθηκε οριστικά υπό έλεγχο πλέον η φωτιά στον Στρόφιλα. Η πυροσβεστική όμως παραμένει στο σημείο σε επιφυλακή λόγω των ισχυρών ανέμων για πιθανή αναζωπύρωση. Συνάμα καλά είναι τα νέα και από την φωτιά των σκουπιδιών. Από το σημείο που κάηκαν εξακολουθεί να υπάρχει καπνός, αλλά για την ώρα τα πράγματα δείχνουν και εκεί ελεγχόμενα. Πάμε για ένα μάλλον ήσυχο τριήμερο. 

ΠΕΜΠΤΗ 20/6

Σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 20/6 η φωτιά που έκαιγε τα σκουπίδια στην Σταυροπέδα ξέφυγε λόγω των ισχυρών ανέμων και επεκτάθηκε προς τον αρχαιολογικό χώρο του Στρόφιλα, αλλά και προς την μικρή παραλία κάτω από τον Στρόφιλα. Επί τόπου είναι 9 οχήματα και 20 πυροσβέστες και εθελοντές δίνοντας μάχη να μην ξεφύγει κι άλλο.

Με δυσμενείς τις προοπτικές καθώς για αύριο Παρασκευή το δελτίο προβλέπει μέχρι 8 μποφόρ τα πράγματα αναμένεται να δυσκολέψουν περισσότερο. Στην Άνδρο βρίσκονται  με εντολή υπουργού ένα υδροφόρο όχημα και δύο πυροσβέστες από την Τήνο, καθώς και ο Προϊστάμενος της Τήνου. Επίσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γεώργιος Βλόντζος. Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο νησί και γενικά στις Κυκλάδες, η πυροσβεστική ζητά μεγάλη προσοχή τις επόμενες μέρες.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet