ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!!!

 

Με ιδιαίτερη έκπληξη λάβαμε απάντηση των καθηγητών του Εμπειρικiου Γυμνασίου σχετικά με δημοσίευμα γονέα του σχολείου για την κατάληψη που έγινε στις 8 Μαρτίου 2024! Η έκπληξη συνίσταται στην χρονοκαθυστέρηση της απάντησης (έχουν περάσει μήνες από το γεγονός). Και πως επιχειρείται "διάψευση του άρθρου", ενώ δεν υπήρξε άρθρο, αλλά ρεπορτάζ με μαρτυρίες γονέα και αναδημοσίευση των (ανορθόγραφων) τυπωμένων αιτημάτων των μαθητών που έκαναν την κατάληψη και φωτογραφιών από το facebook, που έστειλε στο σάιτ ο γονέας που έστειλε και τις πληροφορίες. 

Θα μπορούσαν οι καθηγητές να έχουν στείλει την παραπάνω επιστολή τις επόμενες μέρες της κατάληψης. Ή, έστω εντός Μαρτίου. Από ότι βλέπουμε στην επιστολή τους χρονολογία, που αναγράφεται είναι 21 Μαΐου 2024. Δηλαδή, 2,5 μήνες μετά την κατάληψη!!! Εμείς όμως την λάβαμε πρακτικά σήμερα 20 Ιουνίου 2024!!! Αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί άργησε 2,5 μήνες σύμφωνα με την επιστολή ή 3,5 μήνες σύμφωνα με την σημερινή λήψη, μετά από σχετικό τηλεφώνημα.

Ουδέν σχόλιο κατά τα άλλα από εμάς. Οι καθηγητές απάντησαν στις διαμαρτυρίες των τότε καταληψιών και του γονέα. Εμείς απλώς συμπαριστάμεθα στα παιδιά, στους γονείς και στους καθηγητές και στα όποια αιτήματα τους. Ακόμα και στα ανορθόγραφα. Γιατί αυτούς τους μαθητές έχουμε και αυτούς τους καθηγητές έχουν και αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα υπάρχει και διακονείται. Η κοινωνία μας με όλους πορεύεται όπως πορεύεται. Ορθογραφημένα και ανορθόγραφα...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

''Όπως το κράτος έτσι και η παιδεία,'' σύμφωνα με τον θυμόσοφο λαό. Έχει μήπως κάποιος αντίρρηση;