ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ή όταν αναλαμβάνουν την πληροφόρηση απόντες και συκοφάντες!

(Η παραπάνω φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο στην Άνδρο. Αναπαράχθηκε χωρίς κάποια εξήγηση από απόντες και μη γνωρίζοντες. Και κατέληξε από σάιτ της Αθήνας που επιτέθηκε στην Άνδρο και στην φιλοξενία της προς τους πυροσβέστες που έσπευσαν από την Αθήνα. Έγινε μύλος και παρενέβησαν και οι αρμόδιοι από την Αθήνα. Τελικά με ανακοίνωση του ο Γραμματέας του Πανελλαδικού Σωματείου Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών Νίκος Κατσίκης, που συμμετείχε στον συντονισμό του πυροσβεστικού σώματος στην Άνδρο αποκαθιστά την αλήθεια της φωτογραφίας. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι αναπαράγουν φωτογραφίες χωρίς εξηγήσεις στο διαδίκτυο - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς Αποκατάσταση της Αλήθειας σχετικά με τη Φωτογραφία των Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την ορθή ενημέρωση του κοινού, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα γεγονότα που αφορούν τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες και τη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει. Οι συγκεκριμένοι πυροσβέστες ήρθαν από το ΜΕΤΠΕ της Αθήνας και έφτασαν περίπου στις 19:30 στην πυρκαγιά της Άνδρου.

Αμέσως, οι συνάδελφοι ρίχτηκαν στο μέτωπο της πυρκαγιάς και όλη τη νύχτα πάλευαν με τις αναζωπυρώσεις. Γύρω στις 01:30, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ένα σπίτι και οι δυνάμεις του ΜΕΤΠΕ με τις κατάλληλες εγκαταστάσεις ρίχτηκαν στη φωτιά.

Όταν κατάφεραν να σβήσουν το σπίτι, οι τρεις πυροσβέστες ξεκουράστηκαν περίπου στις 06:00 στα σκαλοπάτια δίπλα από το σπίτι, σε μια στενή οδό, ώστε να είναι κοντά τόσο στο σπίτι όσο και στις εγκαταστάσεις σε περίπτωση νέας αναζωπύρωσης.

Αυτά τα γεγονότα γράφονται για να αποσαφηνιστεί η πραγματική κατάσταση, καθώς έχουν γίνει πολλές αναρτήσεις που παραπληροφορούν το κοινό και παρουσιάζουν τα γεγονότα με τρόπο που εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα. Είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η προσπάθεια και η αφοσίωση των πυροσβεστών μας στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Νικόλαος Κατσίκης

Γραμματέας Πανελλαδικού Σωματείου Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ερώτηση: Αληθεύει ότι, στον τόπο της πυρκαγιάς έφτασαν πρώτα τα ελικόπτερα και μετά η πυροσβεστική;
Αλλά βλέπεις είναι και αυτό το ρημάδι το πρωτόκολλο ........

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα ήταν στο συμβάν η πυροσβεστική. Ένα από τα κύρια μέτωπα ήταν μπροστά από το συγκρότημα κατοικιών του Μποζάκη και το σπίτι μου. Η πυροσβεστική επιχειρούσε λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι. Επικεφαλής ο Δ. Πρινιωτάκης. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο λέγοντας του πως το μέτωπο ήταν στο σημείο αυτό και που είναι. Και μου είπε πως είναι με δύο οχήματα στο σημείο αυτό! Ήμασταν 100 μέτρα απόσταση και δεν βλεπόμαστε από τους καπνούς. Αισθάνθηκα μια ασφάλεια.
Το πρώτο ελικόπτερο έφτασε γύρω στις 2 το μεσημέρι. Ακολούθησε και δεύτερο στο ίδιο σημείο. Μετά εμφανίστηκαν και τα άλλα. Αυτά ως μαρτυρία ενός ανθρώπου που έζησε όλα όσα συνεβησαν γιατί έμεινε να σώσει το κτήμα και το σπίτι του.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro