ΞΗΛΩΘΗΚΕ Η ΡΑΜΠΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ!!!

Φωτογραφία από την εγκαταλειμμένη ράμπα και τα συμπαρομαρτούμενα της στο Νειμποριό πριν ξηλωθεί και να πάει... στον βιολογικό καθαρισμό!!!

Η είδηση έφτασε χτες βράδυ τηλεφωνικά στο Εν Άνδρω από αναγνώστη μας: Η πολύπαθη ράμπα των ΑΜΕΑ στο Νειμποριό (που αγοράστηκε επί Σουσούδη, τοποθετήθηκε σε λάθος σημείο στο Νειμποριό επί Λοτσάρη, τοποθετήθηκε πολύ δεισλειτουργικά εφέτος επί Σουσούδη) τελικά ξηλώθηκε προχτές και μεταφέρθηκε σε "χώρο αναμονής" στον βιολογικό καθαρισμό της Χώρας!!!

Θα λέγαμε με θλίψη για το επίπεδο του πολιτισμού μας "πως τελικά βρήκε τη θέση της" σε μια κοινωνία που γυρίζει την πλάτη της στα ΑΜΕΑ! Σε μια κοινωνία που ανέχτηκε την λάθος τοποθέτηση σε σημείο που ουδέποτε λειτούργησε εξ αρχής επί Λοτσάρη. Και πλέον δεν δίνει σημασία για το αν υπάρχει περίπτωση (η εμπειρία της ράμπας ΑΜΕΑ στην παραλία του Αγίου Πέτρου και διαμαρτυρίες και γι΄αυτήν λένε λέει πως μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση) να μπει σε σωστό σημείο και να λειτουργήσει.

Καταγράφουμε εδώ απλώς την είδηση, αλλά και τον σκεπτικισμό μας σε ένα θέμα που δείχνει το επίπεδο μιας κοινωνίας.

ΕΝ ΑΝΔΡΩ 

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ

Tasos Yiannakis

"Τελικά φωνή βοώντος εν τη ερήμω όσον αφορά την αποκατάσταση της εγκατάστασης για την πρόσβαση των ΑμεΑ στην θάλασσα και την επαναλειτουργία του Πύργου του ναυαγοσώστη
Προφανώς θεωρείται ήσσονος σημασίας σε σύγκριση με την υποδοχή των πανευρωπαϊκών του Ολυμπιακού ;;;; !!!!!
Και φυσικά προέχει η μεταφορά στην παλαιά πόλη Πλουσίων ΑμεΑ και μη
Για την πλεμπα ΑμεΑ θα ψάξω να βρω που ετοιμάζουν τον Κεάδα και θα σας ενημερώσω." 
 
 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η γενικότερη υπόθεση με τις τραγικά ακατάλληλες ράμπες και μηχανισμούς υποβοήθησης της κολύμβησης για τους ΑμεΑ στην Άνδρο έλαβε από μέρους μου την πρέπουσα αντιμετώπιση ! Με διπλή προς το παρόν υποβολή Καταγγελιών - στον Συνήγορο του Πολίτη και στην Ελληνική Συνομοσπονδία των ΑμεΑ (ΕΣΑμεΑ) και με την επικείμενη Αναφορά μου στο Ευρωκοινοβούλιο - μέσω της Ομάδας Εργασίας για ζητήματα ΑμεΑ του Ευρωπαϊκού Πράσινου κόμματος - της οποίας είμαι ενεργό μέλος και εκπρόσωπος της Ελλάδας - προφανώς "θα τα βρούνε σκούρα" όσοι μας υποτίμησαν και μας προσέβαλαν !!