Ένας τόνος! Μα τι τόνος;
40 κιλά! Τόσο ζύγιζε ο τόνος που έφτασε στο εστιατόριο του ΣΤΑΜΑΤΗ στο Μπατσί. Ήταν ένας τόνος με... τόνο! Ένας τόνος για άρση βαρών! Που ξεκίνησε από τη θάλασσα και κατέληξε στον πάγκο της κουζίνας του Γιάννη Θωμά για τα περαιτέρω. Με την συμβολή φυσικά του ψαρά.
Κοιτάξαμε με έκπληξη το βίντεο που έστειλε ο Γιάννης στο viber. Ήθελε να αποδείξει την φρεσκότητα και την ελληνικότητα των προϊόντων του. Αλλά και το μέγεθος του τόνου! Μιας και δεν βλέπεις καθημερινά ένα τόσο μεγάλο ψάρι. Του το είπαμε. Και ο Γιάννης μάς κατέπληξε λέγοντας πως έχουν πιαστεί και πολύ μεγαλύτερα στο Αιγαίο. Απλώς στην περίπτωση του 40κιλου τόνου την ώρα που τον έκοβε με το πριόνι για να τον κάνει μεζέδες έτυχε η σερβιτόρα του εστιατορίου να τον πάρει βίντεο. Τώρα με την δημοσίευση του και στο Εν Άνδρω υπάρχει και ως είδηση τόσο το μέγεθος του ψαριού, αλλά και οι καλές ψαριές στο Αιγαίο.
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΑΝΤΗΣ