ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ !...

Η αστυνομία της Άνδρου

Με ταχύτατες ενέργειες το αστυνομικό τμήμα Άνδρου και ο αστυνομικός σταθμός Υδρούσας συνέλαβαν σήμερα το πρωί Δευτέρα 7 Ιουλίου στο λιμάνι του Γαυρίου 35χρόνο αλλοδαπό (πακιστανικής υπηκοότητας) για ληστεία στο Κόρθι.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 35χρόνος με απειλή μαχαιριού λήστεψε χρήματα και αντικείμενα αξίας από ομοεθνή του χτες. Ο ομοεθνής του έκανε καταγγελία στην αστυνομία της Άνδρου, η οποία κινήθηκε συντονισμένα και γρήγορα εκτιμώντας πως ο κατηγορούμενος θα επιχειρούσε να διαφύγει από το νησί με το πλοίο της γραμμής προς Αττική.

Έτσι σήμερα το πρωί Δευτέρα 7 Ιουλίου η αστυνομία με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή έστησε από νωρίς καρτέρι στο λιμάνι και τον εντόπισε στο Γαύριο πριν αναχωρήσει με το πλοίο. Τον συνέλαβε μεταφέροντας τον στον αστυνομικό σταθμό για τα περαιτέρω.  

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet