Η πυρκαγιά μέσα στον χιονιά στον δρόμο για τα Άχλα παραμονή Φώτων! (Βίντεο)

 

 

 

Ήταν κάτι εξώκοσμο να βλέπεις του φάρους των πυροσβεστικών να ανηφορίζουν στο χιονισμένο τοπίο, ενώ η φωτιά έκαιγε σε έκταση το βουνό. Είπαμε μόνο στην Άνδρο μπορούν να συμβούν που πλέον μοιάζει με φλεγόμενη βάτο που καίγεται όλες τις εποχές και με όλους τους καιρούς. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πώς μπήκε φωτιά μες στο χιονιά;
Τρία σενάρια: 1. Κεραυνός 2. Ανάφλεξη σκουπιδιών 3. Κάποιος νάριξε πετρέλαιο ή άλλη εμπρηστική ουσία.
Πάντως απ' ότι έμαθα και σε κάποια περιοχή της Λευκάδας ξέσπασε εν μέσω χιονιά πυρκαγιά! (για να παρηγοριόμαστε) Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στους πυροσβέστες τακτικούς και εθελοντές!

This comment was minimized by the moderator on the site

Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σας, αλλά βρίσκω υπερβολικό να σας φταίει ο "ταχυδρόμος" για το μήνυμα. Κατανοώ πως εσείς είστε ασφαλής και δεν θέλετε να στεναχωρειθητε. Αλλά κάποιοι ζουν στην Βουρκωτή ή έχουν σπίτι στην Βουρκωτή. Κάποιοι άλλοι έχουν τουριστικές εγκαταστάσεις στα Άχλα. Αυτοί να μην μάθουν τίποτα; Απλά να πάνε την επομένη και να τα βρουν όλα καμένα για να μην στενοχωρηθείτε εσείς; Και φυσικά είναι και η δύσκολη προσπάθεια των πυροσβεστών και των εθελοντών μέσα στον χιονιά επί τρίωρο. Αυτή να μη την μάθει κανείς; Δεν ενδιαφέρει το γεγονός πως είμαστε οι μόνοι που καιγόμεστε μέσα στα χιόνια;
Το θέμα του νεκρού είναι άλλης ποιότητας και δεν μας αφορά. Άλλοι το έγραψαν. Μάλιστα ένας φίλος στενιώτης (που είχε στενή συγγενική σχέση) μας παρακάλεσε να μην γράψουμε τίποτα και σεβαστήκαμε την επιθυμία του να μην γίνει η τραγωδία που τους έπληξε λαϊκό ανάγνωσμα.
Σας ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο σας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Έλεως ρε παιδιά όλα τα σάητ μόλις γίνει μια καταστροφή ή πεθάνει κανένας να το δείξετε και κατα αποκλειστικότητα μη χάσετε κανα κλικ. ωραία αγάπη για την Άνδρο