Ανακοίνωση δημάρχου Άνδρου: αποκατάσταση του μεγαλύτερου οδικού δικτύου καιν πλήρης ηλεκτροδότηση

 

 

 

(Σημείωση "εν Άνδρω": Η ανακοίνωση εκδόθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής - 9/1) 

Συνεχίστηκαν σήμερα οι επιχειρήσεις σε όλο το νησί, με τα μηχανήματα να ανοίγουν πλέον τους παράδρομους μέσα στα χωριά. Σήμερα το μεσημέρι τελικά και ύστερα από προσπάθειες με δύο μηχανήματα ανοίχτηκε ο δρόμος προς Άρνη και Βουρκωτή. Το χιόνι σε πολλά σημεία ιδιαίτερα στα βόρεια χωριά φθάνει και τα δύο μέτρα ύψος.

Αυτό έκανε πολύ δύσκολο το έργο της διάνοιξης και γι αυτό σε πολλά σημεία ο δρόμος είναι ανοικτός αλλά χρειάζεται προσοχή λόγω της στενότητος του. Σε κάθε περίπτωση η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο με αλυσίδες στις περιοχές αυτές. Αύριο συνεχίζουμε για όποια σημεία χρειαστούν και πάλι καθαρισμό.
Πρέπει να γνωρίζουμε ότι λιώνοντας τα χιόνια μπορεί να δημιουργούνται προβλήματα, ιδιαίτερα στο δίκτυο ύδρευσης. Όποιος αντιλαμβάνεται κάτι σχετικό να ειδοποιεί τον πρόεδρο του χωριού, ο οποίος θα ενημερώνει τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση, να ξέρετε πως όλοι δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για να ξεπεράσουμε αυτή τη πρωτοφανή κατάσταση και τη δοκιμασία που περνάει το νησί μας.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet