Σπεύσατε ψηφίζοντες και καταψηφίζοντες γιατί τα εισιτήρια τελειώνουν

Όσοι θέλετε να ψηφίσετε ή να… καταψηφίσετε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 σπεύσατε. Ο λόγος είναι η αυξημένη κίνηση των ημερών. Μπορεί να μην το ξέρετε όμως φαίνεται πως είναι πολλοί αυτοί σπεύδουν στα νησιά μας να ψηφίσουν ή και να καταψηφίσουν (μην υποτιμάτε τους οργισμένους καμιά φορά είναι πιο αποφασισμένοι από τους σκεφτικούς).

Έτσι το μόνο πλοίο της γραμμής, ο Θεολόγος, τείνει να γεμίσει. Άρα σπεύσατε για να μην μείνετε έξω από τον χορό των εκλογών.

Αναλυτικά, για την αναχώρηση:

Πέμπτη απόγευμα 22/1: υπάρχει αρκετός κόσμος και μάλλον θα φουλάρει! Την Παρασκευή απόγευμα 23/1: πρωτόκολλο! Που σημαίνει το πλοίο φούλαρε. Το Σάββατο πρωί 24/1: πρωτόκολλο! Πάλι φούλαρε το πλοί!. Το Σάββατο απόγευμα 24/1: πάνω από το μισό πλοίο έχει ήδη κλείσει.

Θέσεις υπάρχουν πολλές και άνετα την Κυριακή πρωί 25/1: έχουν κρατηθεί μερικές δεκάδες εισιτήρια μέχρι στιγμής!

Από εκεί και πέρα αρχίζει η επιστροφή:

Κυριακή μεσημέρι 25/1: πρωτόκολλο! Αλλά και το τοπικό της Άνδρου Κυριακή βράδυ 25/1: έχει αρκετή κίνηση. Και αυτό της Δευτέρας μεσημέρι 26/1: κλεισμένο πάνω από το μισό πλοίο. Και αναμένεται να φουλάρει.

Συνεπώς κάντε κουμάντο γιατί βλέπουμε αρκετούς "άνετους" να ξεμένουν για ψήφο στην… Ραφήνα! Ή, να επιστρέψουν από Άνδρο κάπως αργότερα. Ίσως μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης! Θα μου πείτε αυτό δεν είναι και τόσο άσχημο. Συμφωνώ…

«εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet