Τα υπό κατασκευή έργα στην Χώρα Άνδρου

8/2/2015 - Ολοκληρώθηκε η πεζογέφυρα στο Νειμποριό. Ένα έργο που σχεδιάστηκε το 2002 και ξεκίνησε το 2014 για να ολοκληρωθεί το 2015. Σίγουρα εξυπηρετεί τους πεζούς. Μένει να δούμε αν εξυπηρετεί τους λουόμενους το καλοκαίρι μιας και όπως φαίνεται η παραλία μίκρυνε πλέον πάρα πολύ (φωτο: Α. Σαλούβαρδος)

8/2/2015 - Πάντως για να βολτάρεις ή να κάνεις και ποδήλατο πάνω της, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, είναι μια χαρά. Να δούμε πόσο θετικά θα λειτουργήσει για τα καταστήματα της παραλίας (ομπρέλες κλπ), αλλά για τα αυτοκίνητα (φωτο: Α. Σαλούβαρδος)  

8/2/2015 Όσο έρχονται τα χρήματα προχωρά και ο βιολογικός. Ήδη έπεσε ο μπετονένιος δρόμος που κατεβαίνει από τον κεντρικό δρόμο προς τις εγκαταστάσεις (φωτο: Α. Σαλούβαργος)

8/2/2015 Ο βιολογικός μαζί με το εργοστάσιο της ΔΕΗ αποτελούν την βιομηχανική πτέρυγα του Νειμποριού. Καλό θα ήταν η δημοτική αρχή να σκεφτεί να γεμίσει την πλαγιά με δέντρα που θα ποτίζονται από τα νερά του βιολογικού ώστε να "απαλύνει"  αισθητικά η βιομηχανική εικόνα σε έναν τόσο όμορφο όρμο όπως αυτός του Νειμποριού που από την άλλη μεριά έχει την πανέμορφη βενετσιάνικης κατασκευής Χώρα (φωτο: Α. Σαλούβαρδος) 

 

8/2/2015 Προχωράνε τα έργα και για το δίκτυο με τις Στενιές. Με τον τρόπο αυτό θα σωθεί και η πανέμορφη ρεματιά των Γιαλίων από τα λύματα που τώρα συχνά-πυκνά καταλήγουν εκεί από τον οικισμό και ρυπαίνουν τόσο το ποταμάκι όσο και μερικές φορές την θάλασσα (φωτο: Α. Σαλούβαρδος)

 

8/2/2015 - Μένει να ασφαλτοστρωθεί πάλι και ο κέντρικός δρόμος ώστε τουλάχιστον μέχρι της Θεοσκεπάστου να υπάρχει ο δρόμος που τώρα έχει περιοριστεί, λόγω των δικτύων που πέρασαν από κάτω, στο ελάχιστο και έχει γίνει επικίνδυνος για τους οδηγούς (φωτο: Α. Σαλούβαρδος) 

 

"εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ. ΕΡΓΟ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΚΟΝΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ!

This comment was minimized by the moderator on the site

Πεζόδρομο έχουμε.
Πλάζ για τουρίστες έχουμε ???