Δικαίωση! Ο φάρος Τουρλίτης ανάβει πάλι…

 

To φαρόπλοιο την ώρα που πλησιάζει τον Τουρλίτη

Τέσσερις μέρες μετά την ανάρτηση του κειμένου για τον σβηστό φάρο Τουρλίτη έφτασε σήμερα …το φαρόπλοιο!!! Είτε το πιστεύετε είτε όχι μόλις τέσσερις μέρες από τον θόρυβο που προκλήθηκε από το δημοσίευμα του Ειδικού Συνεργάτη για τον σβηστό φάρο και ξαφνικά το ένα από τα δύο πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, που είναι υπεύθυνο για τους φάρους στο Αιγαίο, ήρθε και κάνει τις απαραίτητες εργασίες ώστε ο Τουρλίτης να ανάψει πάλι!!!

Μάθαμε πως είχαν γίνει και άλλες απαραίτητες ενέργειες το τελευταίο διάστημα, αλλά όπως φαίνεται η ευρεία δημοσιότητα που πήρε από το site μας το θέμα έκανε κι αυτή τη δουλειά της. Για να είμαστε σίγουροι ρωτήσαμε και τους αρμόδιους. Η απάντηση: τι να πούμε μπορεί να έπαιξε ρόλο και η δημοσιότητα!!!

Θυμίζουμε πως πάνω από 2000 άνθρωποι είχαν διαβάσει τη σχετική ανάρτηση σε μια μέρα. Ξέραμε πως μας παρακολουθούν στενά και οι υπηρεσίες της Σύρου. Να δείτε όμως πως τελικά χάρη στον Ειδικό Συνεργάτη, που έβαλε κι αυτός το χεράκι του, ευαισθητοποίηθηκαν και οι ναύαρχοι του Πολεμικού Ναυτικού!!!

Χρειάζεται ταρσανάς επειγόντως

Κατά τα άλλα το λιμάνι που επισκεφθήκαμε, Πέμπτη μεσημέρι, ήταν καθαρό. Είχαν φύγει μπάζα, παλιά αντικείμενα, άχρηστα υλικά. Υπήρχε μια καλή εικόνα. Βεβαίως είναι κάτι παραπάνω από ανάγκη να γίνουν μερικά πράγματα το δυνατόν συντομότερο ώστε να οργανωθεί καλύτερα.

Χωρίς ταρσανά τπάρχουν κίνδυνοι

Δεν είναι λογικό να μην υπάρχει κάπου οριοθετημένος χώρος για ένα καρνάγιο όπου τα μεγάλα καΐκια να μπορούν να επισκευάζονται. Δεν είναι λογικό οι όποιες επισκευές να γίνονται παντού ή όπου μπορεί ο καθένας. Δεν είναι λογικό να μην υπάρχει οργανωμένος χώρος όπου οι ασχολούμενοι με την θάλασσα να μην μπορούν να αφήνουν (πιθανόν επί πληρωμή) τα σκάφη τους, που σήμερα τα «παρκάρουν» επί δεκάδες ή εκατοντάδες μέτρα πλάι στον δρόμο.  Δεν είναι λογικό να μην υπάρχει συγκεκριμένος χώρος για τα επαγγελματικά σκάφη που σήμερα είναι παντού.

Φυσικά αυτό δεν είναι οργανωμένο λιμάνι, αλλά πάρκινγκ σκαφών του οποιουδήποτε και οπουδήποτε...

Μια σύγκριση με το λιμάνι του Γαυρίου πείθει κάθε καλοπροαίρετο πως αυτό της Χώρας παρά τον καθαρισμό του χρειάζεται και τάξη. Με την διαμόρφωση του «αλιευτικού καταφυγίου» χώροι υπάρχουν. Καιρός να υπάρξει και οργάνωση.

«εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

κι εμείς όλοι που γράφουμε δώ αυτό περιμένουμε: τις δικές σας αποκαλύψεις!!! μετά θα πάμε βόλτα...

This comment was minimized by the moderator on the site

ο αναγωνωστης ΣΔΑΜ εχει απολυτο δικιο και μπραβο του που τα λεει να τα διαβασουν ολοι οι αναγωνστες του εν ανδρω! το οτι συνδυαστηκε η αποκατασταση του φαρου με την υποτιθεμενη αποκαλυψη σας για την κομπινα στο λιμανι ειναι τουλαχιστον αφελες... η υπηρεσια φαρων ειχε ενημερωσει απο πριν για την χρονικη περιοδο που θα ερχοταν να διορθωσει τη βλαβη. κ αυτο ειχε γινει πριν συμβουν τα εκτροπα στο λιμανι απο τον λιμεναρχη εις βαρος των ανδριωτων. καθιστασαι αναξιοπιστη ιστοσελιδα, φιλτατο εν ανδρω.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγνοια? Τοσα γραψαμε και αποκαλυψαμε..!! Ξερουμε πολλα περισσοτερα, και θα επανέλθουμε!!! Το μονο που δεν ξερουμε ειναι.. πιο θα ειναι το συντομο τελος του ΕΝΑΝΔΡΩ...!!!
Με αγωνιστικους χαιρετισμους
ΣΔΑΜ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΔΑΜ και τέλος: η άγνοια είναι κακός σύμβουλος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ολοκληρο ενανδρω και εχει μονο εναν "ειδικο συνεργατη"??Πιστευα πως εχεις πολλους ειδικους συνεργατες....!!! Αλλά απ οτι μας λες εχεις μόνο εναν Που εχει αυτον τον τιτλο??? Αααχχχχ...οπως πας μονος σου θα μεινεις σιγα σιγα...!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αφελές το συμπέρασμα σου αγαπητέ ΣΔΑΜ! Δες πιο πάνω φίλε μου. Πιο πάνω. Μην κοιτάς τα παπούτσια σου. Θα σκοντάψεις. Δες λίγο πιο μακριά. Είναι το δεύτερο κείμενο που γράφει ο άνθρωπος: έχει γράψει πριν λίγες μέρες (5/5) και για την Πρωτομαγιά!!! Δεν το πήρες είδηση, αν και το διάβασαν 1005 αναγνώστες! Λες ο λιμενάρχης να έγραψε και για την Πρωτομαγιά:::: Και εκανε (ο λιμενάρχης) και απολογισμό για την ανυπαρξία τουριστικής κίνησης;;; Και έγραψε (ο λιμενάρχης) και κατάλογο 10 πραγμάτων που έγιναν ή χρειάζονται βελτίωση στην Άνδρο;;; Και κάνει (ο λιμενάρχης) και κριτική της αισθητικής των καταστημάτων;;;; Κάνε τον κόπο λοιπόν να διαβάσεις και το προηγούμενο κείμενο. Να δεις το ΛΑΘΟΣ σου. Θα το δεις και στο μέλλον όταν επανέλθει ο άνθρωπος... Γιατί ΔΕΝ είναι λιμενάρχης ή λιμενικός. Είναι ανδριώτης ειδικός...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη εν Άνδρω
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητό ΕνΆνδρω, κάποιοι από εμάς ξέραμε πως γράφοντας 'ειδικός συνεργάτης' εννοούσατε τον Λιμενάρχη Άνδρου!! Εξάλλου αυτός κατέβηκε στο λιμάνι με ύφος χιλίων καρδιναλίων, και βεβαίωσε τις 'παρανομίες'!Επίσις ξέρουμε οτι συνεργάζεστε! Τώρα το επιβεβαιώσατε κιόλας!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς ΣΔΑΜ: Πόσο λίγο ξέρετε μερικά πράγματα αγαπητέ μου. Δεν ξέρετε ποιοί μας έχουν πάρει τηλέφωνο σε κρισιμες αναρτήσεις. Και ακόμα δεν ξέρετε και την ιδιότητα του "Ειδικού Συνεργάτη". Καλήνυχτα σας..

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτο ελειπε, καθε φορα που μια φυλλάδα ή ενα μπλογκάκι γραφει κατι, ολοκληρο πολεμικό ναυτικο να στελνει 120μετρα πλοιο αμεσως..!! Φυσικά και ηταν προγραμματισμενη η επισκευη. εξαλλου την ημερα που εγινε και η αναρτηση, το πολεμικο πλοιο ηταν ηδη σε γειτονικο νησι(Συρο) για επισκευες εκει. ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.......

This comment was minimized by the moderator on the site

Το οτι επιτελους αποκατασταθηκαν οι ζημιες στους φαρους εγινε μετα απο επανειλλημενες προσπαθειες του λιμεναρχειου κ του δημου. Οχι εξαιτιας του ατοπου δημοσιευματος για την "κομπινα" στο λιμανι!! Τοσα ξερουν καποιοι τοσα λενε

Περισσότερα