ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΌ ΤΑ ΠΕΖΑ - Το "εν Άνδρω" ταξιδεύει στις ελληνικές ναυτιλιακές ιστοσελίδες

Το ρεπορτάζ του Δημήτρη Σταυρόπουλου στο "εν Άνδρω" για το πλοίο που κόβεται στα Πέζα της Άνδρου πέρασε και στα μεγάλα ελληνικά ναυτιλιακά site. Μαζί πέρασε και μια από τις ναυτικές ιστορίες της Άνδρου που έχουμε δημοσιεύσει εδώ. Τα στοιχεία τα "αλίευσε" ο ακούραστος ναυτιλιακός μας συντάκτης και μας τα έστειλα σήμερα το πρωί. Δημοσιεύουμε τους δύο συνδέσμους (link) των αναδημοσεύσεων. 

   1. Ναυτιλίαe-Nautilia

Ήδη όμως από χτες φίλοι μας από την Μονή Παναχράντου βρέθηκαν στα Πέζα (επισκέφθηκαν τους σπάνιους υδροβιότοπους της Άνδρου) και μας έστειλαν μια σειρά μοναδικών φωτογραφίων από το τεράστιο εργοτάξιο που έχει στηθεί στα Πέζα για γύρω από το καράβι που προσάραξε τον χειμώνα. Δημοσιεύουμε λοιπόν μαζί με τις αναδηοσιεύσεις μας και το αποκλειστικό αυτό φωτορεπορτάζ από μια επιχείρηση σπάνια στα ελληνικά νερά. 

Το άτυχο το Goodfaith 

Γερανοί και άλλα πλωτά γύρω από το προσαραγμένο καράβι 

Το πλοίο θα ξυλωθεί σταδιακά μέχρι να αλαφρώσει και να μπορεί να ανασηκωθεί από τα βράχια σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

"εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι δουλειές τους στο καραβι καλα κρατουν. Οι κατοικοι των Χαρτων εχουν δικαιωμα να πανε στην παραλια τους να κανουν μπανιο; Ας μας πει ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!