Περιβάλλον: τι κάνουν οι μικροί και τι δεν κάνουν οι μεγάλοι!!!

Είδε κι από είδε το λιμεναρχείο με το λιμάνι, που όλο το καθαρίζουν κι όλο βρώμικο είναι. Που όλο το τακτοποιούν κι όλο ατακτοποίητο είναι. Που όλοι να ...προσφέρουν θέλουν! Και η μόνη προσφορά είναι η συσώρευση προσφοράς σκουπιδιών. Κι έβγαλε τα μικρά παιδιά του σχολείου την 5η Ιουνίου - μέρα περιβάλλοντος - να καθαρίσουν τον Νειμποριό. Ευτυχώς που είναι οι μικροί και θυμίζουν στους μεγάλους ...το περιβάλλον!  

Θα πείτε "τι σχέση έχει η μέρα περιβάλλοντος του ΟΗΕ και τα παιδιά που καθάριζαν την παραλία με το λιμάνι της απελπισίας; Έχουν και παραέχουν! Δείτε τις φωτογραφίες των παιδιών που καθαρίζουν την παραλία. Και μετά δείτε τι αφήνουν πίσω τους ή πως ενοούν το λιμάνι της Χώρας οι μεγάλοι και βγάλτε συμπέρασμα.

Οι φωτογραφίες έτσι όπως εναλλάσσονται μιλάνε μόνες τους. Πρώτα οι μικροί δίνουν το παράδειγμα. Και μετά οι μεγάλοι δίνουν το αντι-παράδειγμα!!! Και ρίχνουν ή παρατάνε ότι έχουν και δεν έχουν παντού...Τα συμπεράσματα δικά σας...

Στο πίσω μέρος των παλιών κτηρίων του λιμανιού. Μπάζα, μια σάπια βάρκα, πεταμένα καδρόνια! Και ευτυχώς που έγινε ένας πρώτος καθαρισμός τις προάλλες!!! 

 

Πήραν τα τρέιλερ και τις βάρκες από τον δρόμο. Είχαμε καταγγείλει με φωτογραφίες το αίσχος. Και το ...μετακόμισαν στον χώρο του λιμανιού!!! Εκεί που θα πρέπει να γίνουν εργασίες διαμόρφωσης του χώρου!!! Να τα πάρουν σπίτι τους ή να τα βάλουν όπου πρέπει, οι μεγάλοι δεν μπορούν!!! Μα είναι εικόνα αυτή; 

Φωτογραφία αναμνηστική των μικρών με τους λιμενικούς μετά το έργο του καθαρισμού. Φωτογραφία αναμνηστική των μεγάλων για το δικό τους έργο (μπάζα, σάπιες βάρκες, πεταμένα καδρόνια και παρατημένα τρέιλερ) ...δεν έχουμε!!!  

"εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΩ ΜΠΑΣΑΝΤΗ.
ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΙΔΗΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΣ Σ’ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ SITE ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

This comment was minimized by the moderator on the site

(α) Βλέπω πως δεν λέτε τίποτα για τα μπάζα; Δεν είδατε την φωτογραφία;
(β) Δεν είναι ανόμοια πράγματα τα απρρίμματα στις παραλίες με τα μπάζα και τα καδρόνια ή τις σάπια βάρκα στο λιμάνι. Όλα καταστρέφουν το περιβάλλον και βρωμίζουν τον χώρο.
(γ) Τα τρέιλερ υποτίθεται πως πρέπει κανείς να τα παίρνει σε ειδικό χώρο. Βέβαια ακόμα δεν έχει παραλάβει το λιμάνι το λιμενικό ταμείο. Να δούμε όταν τελειώσει που θα πάνε. Και φυσικά καμία σχέση ένα αυτοκίνητο με τα τρέιλερ. Αλλά αυτό μάλλον δεν το καταλαβαίνετε.

This comment was minimized by the moderator on the site

μπραβο στα παιδεια και στο λιμεναρχειο για την πρωτοβουλια και τον καθαρισμο της παραλιας.Τωρα οσο αναφορα τα τρειλερ οσο εσεις κ.μπασαντη ερχεστε με το αυτοκινητο σας και παρκαρετε οπου βρητε στην χωρα η οταν πατε στην αθηνα σε ενα μερος ετσι και τα σκαφη εχουν τρειλερ και τα βαζουν εκει που οριζει το λιμεναρχειο .Θα μου πειτε οτι πληρωνω τελη κυκλοφοριας κτλ κτλ το ιδιο πληρωνουν και τα σκαφη-βαρκακια και πολυ περισσοτερα πολλες φορες .Αλλα σε ποιον γραφω νιωθω σαν την ταινεια ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος οπου σε ενα ναυτικο λαο οπου τα σκαφη και η θαλασσα επρεπε να ειναι η κυρια παιδεια μας κυριαρχουν οι γιδοβοσκοι χωρις να εχω τιποτα εναντιον τους και θυμομαστε την οικολογια οποτε γιορταζει συγκρινοντας βλακωδος ανομια πραματα