Το Μουστάκειο ξαναπαίρνει εμπρός...

Το Μουστλακειο Κληροδότημα ξέφεύγει πια από την χρόνια οικονομική δυσπραγία στην οποία βρέθηκε τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης, Κι αυτό γιατί η διαχειριστική επιτροπή του Κληροδοτήματος Πέτρου Λ. Μουστάκα υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΕ με σημαντικό τίμημα για το ακίνητο της επί της οδού Μηλιώνη στο Κολωνάκι (πρώην Τζάκσον) στις 6 Αυγούστου 2015. Το ακίνητο θα ανακατασκευαστεί από την Βενέτης Α.Ε. και θα διαμορφωθεί σε χώρο εστίασης.

 Με την συμφωνία αυτή το κληροδότημα αποκτά εκ νέου οικονομική ευχέρεια για να συνεχίσει την σπουδαία δραστηριότητα του στην Άνδρο.Την συμφωνία υπέγραψαν ο μεγαλομέτοχος της ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΕ κ. Παναγιώτης Μονεμβασιώτης και ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης. 

Η διαχειριστική επιτροπή του Κληροδοτήματος (Δημήτρης Λοτσάρης,  Έπαρχος Άνδρου, Γιώργος Τρανάκος, Πρόεδρος Τ.Κ. Πίσω Μεριάς Κορθίου και Γιάννης Ξανθός, δικηγόρος Άνδρου) ευχαριστεί την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΕ, καθώς και την δικηγόρο του Κληροδοτήματος κ. Βασιλική Αναγνωστοπούλου και τον συνεργάτη κ. Λάζαρο Θεόφιλο για την καθοριστική συμβολή τους στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet