Αυτή τη φορά ήταν το Θεολόγος που έκανε το …ασθενοφόρο!!!

Τελικά τα καράβια κάνουν καλή δουλειά και σαν …ασθενοφόρα!!! Αν δεν το πιστεύετε ακούστε το νέο περιστατικό για να καταλάβετε. Σήμερα το πρωί γύρω στις 9.00 σε χωριό της Βόρειας Άνδρου μια μητέρα, που είναι από την περιοχή και έρχεται κάθε καλοκαίρι για διακοπές, είδε το μόλις δυόμιση χρονών κοριτσάκι της να έχει στα χείλη και στην γλώσσα ίχνη …ποντικοφάρμακου!!! Αμέσως πήρε το παιδί και πήγε στο ιατρικό κέντρο του Ανδρέα Βόσσου και της Ιωάννας Μαμάη στο Γαύριο.

Έφτασε στις γύρω στις 10.10! Οι δύο γιατροί έδωσαν αμέσως αγωγή με άνθρακα και πλύσεις στομάχου και επικοινώνησαν με τον λιμενάρχη Χ. Νάνο ζητώντας του να κρατήσει τον Θεολόγο στο Γαύριο για να στείλουν το παιδί στο Παίδων για παρακολούθηση γιατί το ποντικοφάρμακο κάνει διαταραχές της πήξης του αίματος. Και ανάλογα με την ποσότητα, παρά την αγωγή, θέλει συνεχή παρακολούθηση για παν ενδεχόμενο.

Ο καπετάν Μάκης Σκιαδάς χωρίς δεύτερη κουβέντα κράτησε το πλοίο στο Γαύριο μέχρι να ετοιμαστεί το παιδί. Το Θεολόγος έφυγε τελικά από το Γαύριο στις 11.00 μαζί με το παιδάκι. Ακόμα μια φορά η άμεση ανταπόκριση και συνεργασία όλων έδωσε λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα για το νησί μας.

Είναι, λοιπόν, ή δεν είναι και κάτι σαν ασθενοφόρα τα πλοία της γραμμής μας;

«εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κυρία Σουρλατζή μάλλον δεν διαβασατε το σχόλιο σωστά όποτε να σας το εξηγήσουμε εμεις. Ο τίτλος λέει: Αυτή την φορά ήταν ο Θελολόγς που έκανε ...το ασθενοφόρο!! Ο γιατρός εμπλέκεται γιατί κινητοποίησε το λιμενικό και το καράβι. Το καράβι προσέφερε βοήθεια στο νησί και βοήθησε μια ζωή. Εσείς δεν θέλετε να αναφέρουμε το σπάνιο περιστατικό και να πόύμε έτσι ένα έμμεσο ευχαριστώ στο ένα καράβι που γύρισε πίσω ή στο άλλο που περίμενε 3/4 της ώρας. Ή, δεν θέλετε σε μια εποχή που πολλοί λένε πως στην χώρα μας τίποτα δεν πάει καλά (γιατί το λέμε και ΔΕΝ το διαβάσατε) πως οι άνθρωποι και οι υπηρεσίες ακόμα λειτουργούν και κάνουν το καθήκον τους.
Κάντε λοιπόν την δουλειά σας εσείς όπως νομίζετε και αφήστε να κάνουμε κι εμείς την δική μας όπως ξέρουμε και την κάνουμε χρόνια τώρα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Και εδώ και εκεί οι άνθρωποι λένε και ένα ευχαριστώ. Ο καθένας με τον τρόπο του. Αν, λοιπόν, θελήσετε κάποια στιγμή να πείτε κάτι ή ένα κάποιο ευχαριστώ (π.χ. σε έναν πιλότο Super Puma ή σε έναν καπετάνιο πλοίου, που βοήθησε να σωθεί μια ζωη, στην διάθεση σας. Ας όχι νά είστε καλά...

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα ηθελα να σχολιασω τα δυο περιστατικα που αναγκασαν τα πλοια της γραμμης να επιστρεψουν. Εχω υπηρετησει την θητεια μου ως αγροτικος ιατρος στο κεντρο υγειας και ειλικρινα ο τι περιγραφετε με θαυμασμο τα εχω ζησει καΘημερινα , και σε πιο δυσκολες συνθηκες. Παρα πολλες φορες εχει επικοινωσει τοσο ο αγροτικος ιατρος ,οσο και ο εφημερευον επιμελητης με το λιμενικο, με τονκαπετανιο του πλοιου αλλα ποτε δεν διαφημιστικε για το εργο του,διοτι γνωριζουμε οτι αυτα ανηκουν στα καθηκοντα του ιατρου,, ξερετε ο τι με 9 μποφορ συνοδεψε αγροτικος με σουπερ πουμα το οποιο λογω τον καιρικων συνθηκων δεν εντοπιζοταν απο τα ρανταρ?? Υπαρχουν απειρα περιστατικα που θα μπορουσα να σας αναφερω , που εχω βιωσει μαζι με τους συναδελφους μου στο ΚΥ , που ομως δενεχει κανενα νοημα ουτε για εσας ουτε για τουςαναγνωστες σας διοτισας το λεω πολυ απλα ειναι μερος της δουλειας μας! Η ανταμοιβη του και η διαφημιση του γιατρου ειναι το απλο ευχαριστω που θα του πει ο ασθενης του, που θα ερθει στο ιατρειο του μετα απο 10 χρονια και θατου πει οτι μου εσωσες τη ζωη, το χαμογελο στην αγορα ...ο ιατρος δεν εχει αναγκη απο διαφημηση!! Η καλυτερη διαφημηση ειναι το χαμογελο του ασθενους του!! σας ευχαριστω για το χρονο σας!!