Μπήκε και το λιμάνι του Κορθίου σε μια τάξη

Το λιμάνι του Κορθίου καθαρό και σε τάξη μετά την επιχείρηση του λιμενικού 

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου από τις 06.00 μέχρι 09.00 το λιμεναρχείο Άνδρου με μια επιχείρηση «σκούπα» σε συνεργασία με ιδιώτες και τον Δήμο Άνδρου καθάρισε εντελώς από τρέιλερ και εγκαταλειμμένα σκάφη το λιμάνι του Όρμου Κορθίου. 

Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι, αλλά και κάποιοι από τον Δήμο, που μετά την τάξη που μπήκε στην Χώρα, είχαν ζητήσει να γίνει μια προσπάθεια να μπει σε μια τάξη και στο λιμάνι του Κορθίου. Το λιμεναρχείο που θέλει να αλλάξει την εικόνα εγκατάλειψης των λιμανιών είχε αποδεχτεί την πρόσκληση.

Πριν φτάσει, πρωί παραμονή Δεκαπενταύγουστου, στο λιμάνι οι επικεφαλής της επιχείρησης είχαν ειδοποιήσει εγκαίρως τους ιδιοκτήτες των τρέιλερ και των σκαφών. Ανάμεσα τους ήταν και ένα σκάφος που ήταν εκεί …4 χρόνια!!

Το λιμεναρχείο είχε αφήσει σημείωμα πως αν δεν το απομάκρυνε ο ιδιοκτήτης τους θα προχωρούσε στις ενδεδειγμένες ενέργειες. Προφανώς μετά την επιχείρηση στην Χώρα που έγινε προ καιρού ο ιδιοκτήτης πήρε το μήνυμα και το απομάκρυνε.

Έτσι σήμερα το λιμάνι στο Κόρθι είναι καθαρό και τακτοποιημένο, καθώς τα τρέιλερ έχουν μαζευτεί σε μια γωνιά. Κάτι κινείται, λοιπόν, και στο θέμα των λιμανιών στην Άνδρο…

«εν Άνδρω»   

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Και η φωτογραφία που αναρτήσαμε και ξέχασαμε να γράψουμε είναι του κ. Μουστάκα. Τώρα αν κάποιος έχει άλλη άποψη ή άλλες πληροφορίες ας τις γράψει εδώ. Εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε. Πάλι αν κάποιος θέλει να κάνει ολόκληρη έρευνα επί διήμερο και να ρωτά για ένα συμμάζεμα στο λιμάνι 10 άτομα μπράβο του. Ας τα ρωτήσει αυτός και ας γράψει εδώ τις πληροφορίες του. Εμάς μας αρκούν δύο. Και δεν γράφουμε για ένα θέμα μόνο, αλλά για πολλά...

This comment was minimized by the moderator on the site

ως ποτε θα τα γραφετε οπως ακριβως σας τα μεταφερει ο πληροφοριοδοτης σας; ρωτηστε δεκα ατομα, κατεβειτε στο αυτο σημειο και διαμορφωστε ενα αντικειμενικο αρθρο. να ναι καλα ο κ. Μουστάκας αλλά και αυτοί που έκαναν τις καταγγελίες στο Κορθι.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σωστός ο καθαρισμός του λιμανιού αφού πρώτα έγινε επόμενη καταγγελία στο λιμεναρχειο της χώρας. Για τον καθαρισμό του λιμανιού του Κορθιου είχε φροντίσει όπως φροντίζει κάθε χρόνο ένας επώνυμος κορθιανος ο κ.Μουστακας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Του Γαυρίου του χρόνου τέτοια μέρα μη ξεχαστούν....

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια και στο Κορθι!! Ειδικα της Χωρας ηταν στολίδι φετος!
Ας ελπισουμε η επομενη κινηση να ειναι στο λιμανι Γαυριου στο "χωματινο νεκροταφειο αυτοκινητων"