Βρέθηκε οργανωμένη χασισοφυτεία στις Εβρουσιές Άνδρου!

 

Μετά από οργανωμένη ενέργεια της αστυνομίας Άνδρου ανακαλύφθηκε στις Εβρουσιές, λίγο πιο πέρα από τα Αποίκια, οργανωμένη χασισοφυτεία εκτάσεως αρκετών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων με 100 δενδρύλλια ινδικής κάναβης. Ο χώρος δεν ήταν τυχαία επιλεγμένος γιατί τα φυτά αυτά χρειάζονται νερό κάτι που έχει η περιοχή. Επιπλέον ήταν κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να μένουν εκεί οι άνθρωποι που καλλιεργούσαν και πρόσεχαν τα δενδρύλλια. Το δενδρύλλια ήταν προσεκτικά καλυμένα με άλλα δέντρα και φυλωσιές ώστε να μην διακρίνονται.

Η αστυνομία της Άνδρου έφτασε μέχρι εκεί αξιοποιώντας πληροφορίες που είχε. Όμως δεν βρήκε κανέναν. Προφανώς οι δράστες κάτι κατάλαβαν και είχαν φύγει. Η αστυνομία ερευνά για τον ιδιοκτήτη του χωραφιού χωρίς να έχει βρει για την ώρα άκρη. Οι έρευνες για την ανακάλυψη των ανθρώπων που εμπλέκονται στην καλλιέργεια έχουν εξαπλωθεί και συνεχίζονται με συστηματικότητα τόσο στην περιοχή όσο και στο νησί.  

Την όλη αστυνομική επιχείρηση διεύθυνε ο νέος αστυνομικός διοικητής Άνδρου που είναι στο νησί μόλις λίγες μέρες. Η επιχείρηση ξεκίνησε από την Παρασκευή 4/9 με παρακολούθηση και στη συνέχεια προχώρησε μέχρι την Τετάρτη 9/9 όπου ολοκληρώθηκε με την εκρίζωση των δενδρυλλίων. Το αστυνομικό τμήμα Άνδρου, όπως είπαμε παραπάνω, εντείνει καθημέρινα τις έρευνες του σε όλο το νησί με προσοχή αξιοποιώντας κάθε στοιχείο και κάθε μαρτυρία για την ανακάλυψη των δραστών. 

"εν Άνδρω" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για να δούμε, θα τους συλλάβουν ή θα μείνουν στις συλλήψεις των δενδρυλιων; Μήπως μέσα στην αναμπουμπούλα συλληφθεί και κανένας ζωοκλέφτης ή κανένας μπουκαδόρος έστω κανένας διακινητής πλαστών χαρτονομισμάτων.............έστω βρε αδελφέ κανένας από κείνους με τις πινακίδες μοτο-αυτοκινήτων που κυκλοφορούν σε δυο τρία αντίγραφα κι αναρωτιέσαι ποιος κλαίει το όχημά του!

This comment was minimized by the moderator on the site

Και οι χασισοφυτεύσαντες;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ,ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ!!!.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ....!!!!