Σοβαρό ατύχημα φορτηγού εταιρείας συνεργαζόμενης με την ΔΕΗ στο Στενό

 

ΩΡΑ 19:30 - ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ ήρθε στην Χώρα και πήρε τελικά τους δύο από τους τραυματίες που ήταν σοβαρότερα τραυματισμένοι και τους μετεφερε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο ένας ήταν αλλοδαπός (Αλβανός) ο άλλος Έλληνας (με αρχικά Ν.Τ.). Όπως έγινε γνωστό το ατχημα προκλήθηκε από το σπάσιμο των φρένων του φορτηγού γεγονός που οδήγησε στην ανατροπή του.

ΩΡΑ 17:30 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Σοβαρό ατύχημα με φορτηγό αυτοκίνητο της ΕΒΙΝΤΑ ΑΕ, που είναι αναδοχος της ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΩΝ του ΔΕΔΔΗΕ, συνέβη στη θέση Προφήτης Ηλίας στο Στενό.

Στο φορτηγό επεβαιναν 6 εργαζόμενοι. Με την ανατροπή τραυματίστηκαν οι τρεις σοβαρά, ο ένας εκ των οποίων αρκετά σοβαρότερα. Οι άλλοι τρεις ελαφρότερα.

Στον τόπο το ατυχήματος κατέφθασαν δύο αυτοκίνητα της πυροσβεστικής, δύο ασθενοφόρα και μετέφεραν όλους τους τραυματίες στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

 

 Όπως έγινε γνωστό έχουν γίνει οι σχετικές διαδικασίες ώστε να έρθει στο νησί ελικόπτερο του ΕΚΑΒ.

Από την πυροσβεστική εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Σήμερα Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 και περί ώρα 15:00 περίπου  ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας για παροχή βοηθείας στην περιοχή Προφήτης Ηλίας Άνδρου και συγκεκριμένα για απεγκλωβισμό έξι (6) τραυματισμένων εργατών που επέβαιναν σε γερανοφόρο  φορτηγό της Δ.Ε.Η., το οποίο ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η Υπηρεσία μας επενέβη άμεσα με δύο (2) οχήματα και πέντε (5) άνδρες του Πυρ/κού Κλιμακίου Άνδρου. Δύο (2) εκ των  εργατών τραυματίστηκαν σοβαρά, ο ένας εκ των οποίων θα μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

 (οι φωτογραφίες του ατυχηματος δόθηκαν στη δημοσιότητα από την πυροσβεστική υπηρεσία)

 

"εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κανονικά πρέπει να γραφτεί ότι... κρίμα πάντως γιατί στην σημερινή κοινωνία που ζούμε για ένα μεροκάματο ρισκάρουν ανθρώπινες ζωές.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εντάξει Λεωνίδα το διορθώσαμε, αν και όλοι το είδαν σαν της ΔΕΗ, μιας και δεν ήξεραν αυτές τις λεπτομέρειες. Ευχαριστουμε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Μην γράφετε λαθος δεν είναι της ΔΕΗ είναι της εταιρίας ΕΒΙΝΤΑ ΑΕ ..... αναδοχος ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΩΝ του ΔΕΔΔΗΕ !!!