Ατένι: Διέρρηξαν, έφτιαξαν φαΐ (!), έκαναν και πλάκα!...

 

Πρέπει να αναθεωρήθουν τα σχέδια τους για κλείσιμο του αστυνομικού σταθμού στο Γαύριο. Και επιπλέον να γίνουν νέα αστυνομικά σχέδια μετά τα θρασύτατα κρούσματα εγκληματικότητας στην Άνδρο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες οι διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι στο Ατένι, (κάτι το οποίο ήδη γράψαμε) αφού αναστάτωσαν τα πάντα και επειδή δεν βρήκαν τίποτα άξιο λόγου να κλέψουν στο τέλος κάθησαν σαν νοικοκύρηδες και... έφτιαξαν φαί! Έφαγαν και μετά σαν κύριοι άφησαν και ένα... σημείωμα (!) που ζητούσαν "συγνώμη για την ενόχληση" και 'κατανόηση για την συμπεριφορά" τους!!!

Μοιάζει σχεδόν εξωπραγματικό όμως η παραπάνω πληροφορία είναι πλήρως διασταυρωμένη! Δυστυχώς δεν είναι πρώτη φορά που διαρρήκτες στην Άνδρο μη βρίσκοντας κάτι αξιόλογο να πάρουν παίρνουν ή χρησιμοποιούν τρόφιμα! Θυμίζουμε πως πριν δύο χρόνια διαρρήκτες στον Ζαγανιάρη μην βρίσκοντας κάτι να πάρουν άδειασαν τον καταψύκτη από όλα τα κρέατα. Αυτοί όμως τότε δεν είχαν αφήσει... σημείωμα!

Είναι προφανές πως μερικά πράγματα είναι πλέον εκτός ορίων! Είναι πια γεγονός πως στην Άνδρο υπάρχει μια διαρκώς επεκτεινόμενη παραβατικότητα και εγκληματικότητα που δεν έχει κανένα προηγούμενο αν λάβουμε υπόψη και το ότι από τις τέσσερις εκκλησίες που διαρρήχθηκαν, η μια όπως μάθαμε είναι του... νεκροταφείου στο Φελλό!!! ¨Έτσι όπως πάμε αυτοί σε λίγο θα ανοίγουν και τάφους!!! 

Η αστυνομία της Άνδρου λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω συνεχή και θρασύτατα κρούσματα διαρρήξεων έχει ήδη ξεκινήσει περιπολίες με τα δύο περιπολικά: το ένα στην Βόρεια Άνδρο και το άλλο στην υπόλοιπη. Πρέπει πλέον να αφυπνιστούν όλοι οι αρμόδιοι στην Άνδρο και να γίνει ένας νέος συνολικός σχεδιασμός σχετικά με την φύλαξη ιδίως μετά από τα τελευταία εγκληματικά κρούσματα, αλλά και το απίστευτο θράσος των διαρρηκτών.

"Εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τι παραπάνω θα πρόσθετε στην αστυνόμευση της περιοχής η κατάργηση ενός αστυνομικού σταθμου με τρείς εως τέσσερεις το πολύ αστυνομικους ?
Απολύτως τίποτα.
Αυτό το σύστημα που μεταπολεμικά ειχε γεμίσει η Ελλάδα με σταθμούς της χωροφυλακής, εναν σε κάθε κεφαλοχώρι ηταν με νοοτροπίες μιας αλλης εποχής οπου η κύρια αποστολή της αστυνομίας ηταν τότε η παρακολούθηση και η δίωξη των κομμουνιστών.
Και μεταγενέστερα όπου γίνοταν εγκατάσταση Α/Σ ηταν για να εξυπηρετηθούν κάποιοι ημέτεροι, και η αστυνομία να ασχολείται με δουλειές άλλων υπηρεσιών κυρίως δουλειές κλητήρα.

Οι καιροί σήμερα εχουν αλλάξει και το εγκλημα εχει θεριέψει.
Η καταστολή και η καταπολέμιση του εγκλήματος χρειάζεται αλλες μεθόδους, τεχνολογία, εκπαιδευμένους αστυνομικούς και κυρίως με αλλες νοοτροπίες των πάντων.
Πάντως οχι με το να γεμίσουν την Ελλάδα με αστυνομικούς μικροσταθμούς .
Και καλώς εχουν αρχίσει και τους καταργούν εδω και απο μια πενταετία

This comment was minimized by the moderator on the site

Συμφωνώ μαζί σας και μπράβο που τολμάτε.
Το πρόβλημα είναι αυτό ακριβώς που λέει ο «επισκέπτης» κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ή κρύβουμε τη βρώμα κάτω από το χαλί.
Η μάχη κατά των ναρκωτικών είναι κοινή και ο αγώνας είναι διαρκής, αφού αναμφίβολα η μοίρα του ενός είναι δεμένη με τη μοίρα του άλλου. Απαιτείται γνώση, ενότητα, επαγρύπνηση και φυσικά δράση γιατί πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι σαν πολίτες πριν χτυπήσει και τη δική μας πόρτα αυτός ο εφιάλτης.
Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι χρήστες είναι τα θύματα και οι έμποροι οι δολοφόνοι. Τα παιδιά που οι δολοφόνοι πλησιάζουν, είναι παιδιά με προβληματισμούς, με αγάπη και συνήθως υπερευαίσθητα. Τις περισσότερες φορές όμως τα παιδιά αυτά δεν έχουν εφοδιαστεί από το οικογενειακό ή σχολικό περιβάλλον με την απαραίτητη Γνώση.
Θα πρέπει λοιπόν να ευαισθητοποιηθούμε και να κινητοποιηθούμε όλοι, στη μικρή μας κοινωνία, για να αντιμετωπίσουμε χωρίς ντροπή αυτό το τεράστιο πρόβλημα.
Η ευθύνη, κατά τη δική μου γνώμη, δεν είναι μόνο της αστυνομίας , είναι και του δημάρχου μας διότι θα έπρεπε, σαν τοπικός άρχοντας, σαν ευαισθητοποιημένος άνθρωπος, σαν πατέρας και σαν γιατρός σε συνεργασία με κινητές μονάδες και κέντρα πρόληψης και εξάρτησης να ενημερώσει τους πολίτες και κυρίως τους νέους ανθρώπους για τη μάστιγα των ναρκωτικών, όπως επίσης θα έπρεπε να παρέχει δωρεάν συμβουλευτική στήριξη για ζητήματα εξάρτησης.
Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και όχι να απέχει απ’ αυτήν.
Η πρόληψη δεν είναι μόνο υπόθεση και αγώνας των γονιών και των δασκάλων είναι υπόθεση όλων μας .
ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ας κατέβουν οι αντριωτες απο το συννεφάκι τους γιατί νομίζουν οτι ζουν στο Παρίσι!! Εδω γινεται ο κακός χάνος στο νησί κι αυτοί μην τύχουν και τους θίξουν! Τους έφαγε η ψώρα πια. Η μύτη τους να πέσει δεν θα σκύψουν να την πιάσουν. Γι αυτό γίνονται ολα!! Κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ακουστηκε για ξυλο μεταξυ διαρρηκτων και σπιτονοικοκυρηδων στα Ρεματα μπορουμε να μαθουμε αν αληθευει;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα με τέτοια θα ασχολούμαστε τώρα;;;;
Αλλοίμονο.......
Αλλοίμονο!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Αστυνομία στην Άνδρο επέτρεψε να θεριέψουν οι παράνμοι! Χρόνια τώρα οι κλοπές, τα ναρκωτικά, οι ξυλοδαρμοί, οι ζωοκλοπές αποτελούν καθημερινότητα και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι! Ζαγανιάρης, Λειβάδια, Μεσαριά, Στραπουριές έχουν δεινοπαθήσει....τώρα φαίνεται ήρθε η σειρά και άλλων! Δεν έχει μείνει όρθιο τρακτέρ, κατσίκια, γουρούνια, κότες, γαλοπούλες. Σταμπάρουν σπίτια, κονάκια, χωράφια με καλλιέργειες, μαζεύουν από τις ξένες περιουσίες λεμόνια, πορτοκάλια, ελιές. Τα ναρκωτικά κυκλοφορούν με μεγαλύτερη ευκολία από τις τσίχλες, φυτεία ξεπατώθηκε ΚΑΙ???? Πού είναι οι ένοχοι; τι από όλα αυτά εξιχνιάστηκε; πότε κινήθηκε έγκαιρα και αποτελεσματικά η Αστυνομία;; Ή μήπως τους πληρώνουμε για να στήνουν ένα-δυο μπλόκα το χρόνο να κόβουν καμμιά κλίση για ζώνες και κράνος για να ψευτοδικαιολογούν την ύπαρξή τους _συγνώμη ξεχάστηκα: προστατεύουν και τους ¨επισήμους¨στην παρέλαση της Θεοσκεπάστου.
Οι κακοποιοί γνωρίζουν πολύ καλά το μέγεθος της αναποτελεσματικότητας των οργάνων γι αυτό και αλωνίζουν, εμείς τα κορόιδα της υπόθεσης είμαστε τα θύματα και των μεν και των δε και κάπως έτσι φτάσαμε απαισίως στους δύο ανεξιχνίαστους φόνους.