Ελικόπτερο της πυροσβεστικής πήρε τους τραυματίες - Λεπτομέρειες από το ατύχημα στην Ξυλοκαρύδα (φωτορεπορτάζ)

ΣΑΒΒΑΤΟ - ΩΡΑ 22:50

Από τον αναγνώστη Αλέκο λάβαμε με σχόλιο αναλύτική πληροφόρηση για το τζιπ και τους επίβατες:

"Το τζιπάκι είναι DAIHATSU FEROZA . Οι επιβαίνοντες είναι Γάλλοι μόνιμοι κάτοικοι Απροβάτο. Δυστυχώς δεν φορούσε κανείς τους ζώνη και γι’ αυτό χτύπησαν. Τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα εάν το τζιπάκι είχε ντελαπάρει ...ευτυχώς απλά "κατρακύλησε" στο ανάχωμα.

Πολλά μπράβο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Λιμενικό Σώμα που διαθέτουν τα ελικόπτερά τους και τα πλωτά τους(Λιμενικό) για τις διακομηδές των νησιών μας (βλέπετε το ΕΚΑΒ "δεν υπάρχει" στις αεροδιακομηδές)."

ΣΑΒΒΑΤΟ - ΩΡΑ 20:00

Ελικόπτερο της πυροσβεστικής θα μεταφέρει σε λίγα λεπτά τους δύο αλλοδαπούς πολυτραυματίες που έπεσαν με τζιπάκι σε γκρέμνο 4-5 μέτρων στην Ξυλοκαρύδα το μεσημέρι. Η κατάσταση του ενός ήταν από την αρχή σοβαρή. Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας κάλεσαν τελικά το ελικόπτερο. Για μια ακόμα φορά, όπως μαθαίνουμε από τις αρχές, ήταν η πυροσβεστική που ανταποκρίθηκε στην επείγουσα κλίση.

Αναλυτικά, τζιπάκι μάρκας Μιτσουμπίσι στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί εξετράπη της πορείας του, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το μεσημέρι κι έπεσε σε γκρέμνο 4-5 μέτρων στην περιοχή της Ξυλοκαρύδας, μεταξύ Γαυρίου και Μπατσίου.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στην περιοχή η πυροσβεστική που απεγκλώβισε και τους δύο επιβαίνοντες. Και οι δύο είναι πολυτραυματίες. Ο ένας, μάλλον γερμανός, σε σοβαρότερη κατάσταση. Τους παρέλαβε το ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως μετά την πυροσβεστική και τους μετέφερε στο κέντρο υγείας. Ανακρίσεις για το ατύχημα διεξάγει το αστυνομικό τμήμα. 

"Εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΑΝ ο έπαρχος έκανε την δουλια του δεν θα ειχαμε αυτο το Ατύχημα ΕΑΝ τα χαντακια Ηταν καθαρά και κάγκελα στα επικίνδυνα μέρη Αλλα ειναι απασχολημένος!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προσπαθώ να ΔΟ Η να Καταλάβο το Εν Αδρό .πια θέση πέρνει ?? με το Νίκο με Αλεκο Η Για την ώρα οι ΑΝΔΡΟΣ ειναι μονο το Γαυριο . οπως ξέρει να διάβαση ας το κοιτάξει τα Σχολια Του Εν Ανδρο

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο Αλέκο πολύ σωστή η διόρθωση του άρθρου...

This comment was minimized by the moderator on the site

Το τζιπάκι είναι DAIHATSU FEROZA . Οι επιβαίνοντες είναι Γάλλοι μόνιμοι κάτοικοι Απροβάτο. Δυστυχώς δεν φορούσε κανείς τους ζώνη και γιαυτό χτύπησαν .Τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα εάν το τζιπάκι είχε ντελαπάρει ...ευτυχώς απλά "κατρακύλησε" στο ανάχωμα. Πολλά μπράβο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Λιμενικό Σώμα που διαθέτουν τα ελικόπτερά τους και τα πλωτά τους(Λιμενικό) για τις διακομηδές των νησιών μας (βλέπετε το ΕΚΑΒ "δεν υπάρχει" στις αεροδιακομηδές).