Επιτέλους καθάρισε η παραλία στο Παραπόρτι

(Το λιμενικό μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση και μερικές φωτογραφίες από την δράση του με 60 παιδιά του δημοτικού σχολείου Χώρας. Ήταν μια αξιέπαινη προσπάθεια του Λιμενικού και μάλιστα σε μια παραλία που η κ. Πολίτου είχε στείλει πολλές φωτογραφίες με τα προβλήματα καθαριότητας που είχε – Εν Άνδρω).

1. Στα πλαίσια της εβδομάδας καθαρισμού ακτών στην Ευρώπη, από το Λιμεναρχείο Άνδρου και συγκεκριμένα από τα στελέχη του γραφείου προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος οργανώθηκε καθαρισμός της ακτής της παραλίας στο Παραπόρτι με την συμμετοχή του Δημοτικού σχολείου Χώρας Άνδρου.

2. Στην δράση μετείχαν τρία στελέχη του Λιμεναρχείου Άνδρου και τρεις τάξεις του Δημοτικού σχολείου με περισσότερα από 60 παιδιά.

3. Συγκεντρώθηκαν απορρίμματα όγκου 15 μεγάλων σάκων απορριμμάτων και καθαρίστηκε συνολικά ακτή μήκους 700 μέτρων και πλάτους 40 μέτρων.

4. Το Λιμεναρχείο θα συνεχίσει τις προσπάθειες καθαρισμού ακτών, βυθού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των πολιτών τις επόμενες ημέρες . Με νεότερα δελτία τύπου θα ενημερώσουμε για τις δράσεις αυτές που προγραμματίζονται.

5. Ο Λιμενάρχης Άνδρου ευχαριστεί τα παιδιά για την συμμετοχή τους και συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς για την συνδρομή τους. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτέλους...τα παιδιά καθάρισαν την παραλία στο παραπόρτι ! Χαρακτηριστική η στάση του κυρίου, δεξιά στη φωτό, παρατηρεί, σαν... τσοπάνης το κοπάδι (λιμενικός? ).
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Από τον τρόπο που βλεπεπε τα πράγματα μάλλον έχετε πείρα από κοπάδια και τσπάνους.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro