Δημοπρασία εκκλησιαστικού συμβουλίου Μενήτων

 

(Το site γενικά δεν δημοσιεύει ή δεν έτυχε να δημοσιεύσει δημοπρασίες. Όμως για να εξηπυρετήσει το εκκλησιαστικό συμβούλιο των Μενήτων θα κάνει μια φιλική εξυπηρέτηση για να διασφαλίσει με την δημοσίευση το κύρος της σχετικής πράξης - Εν Άνδρω)

Αγαπητέ Διαμαντή, καλησπέρα,

           Σου έστειλα ένα μέϊλ σχετικά με μια δημοπρασία που θα κάνει την Κυριακή το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Κουμούλου των Μαινήτων. Αν έχεις την καλοσύνη καταχώρησέ το γιατί είναι απαραίτητο για το κύρος της δημοπρασίας. Σ’ ευχαριστώ πολύ.

Φιλικά 

Βασίλης Πομόνης

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ

 Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΚΟΥΜΟΥΛΟΥ) ΜΑΙΝΗΤΩΝ

---------------------------------

Ο Ι.Ν.ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΚΟΥΜΟΥΛΟΥ) ΜΑΙΝΗΤΩΝ μετά από σχετική έγκριση υπό του αρμοδίου Μητροπολιτικού Συμβουλίου Σύρου,    

                              δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι / π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση των παρακάτω ακινήτων ιδιοκτησίας του ως άνω Ιερού Ναού και συγκεκριμένα και για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) ετών με ημερομηνία έναρξης της μίσθωσης την 15η Σεπτεμβρίου 2016 και λήξη την 14η Σεπτεμβρίου 2020 και αντί ετησίου μισθώματος, το οποίο θα καταβληθεί εφάπαξ κατά την έναρξη της μίσθωσης, προκειμένου να εκμισθωθούν τα ακόλουθα τα εξής τρία ακίνητα, όπως καθ’ έκαστον περιγράφονται στη συνέχεια και τα οποία βρίσκονται άπαντα στην κτηματική περιφέρεια του χωρίου Μαινήτων Άνδρου, ήτοι:

1) Αγρόκτημα στο οποίο βρίσκεται ο Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα έκτασης 746,63 τ.μ. εντός οικισμού,

2) Οικόπεδο εντός οικισμού στις πηγές των Μαινήτων,  έκτασης 997,56 τ.μ., και

3) Αγροτεμάχιο στη θέση «Βαθειά» εκτός οικισμού έκτασης 2.114,17 τ.μ..

ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Η εκμίσθωση θα γίνει σε ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό στις 29 Μαϊου 2016 ημέρα Κυριακή και από ώρας 10:00 π.μ. έως ώρας 12:00 μ.μ. στo Γραφείο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Κούμουλος) Μαινήτων Άνδρου, με την εξής για καθένα εκμισθούμενο ακίνητο τιμή πρώτης προσφοράς, ήτοι: 1) Για το πρώτο ελάχιστο ετήσιο μίσθωμα εκατόν εξήντα  (160,00) ευρώ. 2) Για το δεύτερο ελάχιστο ετήσιο μίσθωμα εκατό  (100,00) ευρώ. 3) Για το τρίτο ελάχιστο ετήσιο μίσθωμα εβδομήντα  (70,00) ευρώ. Σε περίπτωση που ο πλειστηριασμός αποβεί άγονος θα επαναληφθεί την Κυριακή στις 5 Ιουνίου 2016 τις ίδιες ώρες και στον ίδιο ως άνω τόπο. Οι λεπτομερείς όροι έχουν αναρτηθεί έξω από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθυνθούν στον Εφημέριο του Ναού, ή στην κ. Ουρανία Βαρούτη.         Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

                                 Βασίλης Πομόνης - Δικηγόρος  τηλ. 6972601311

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet