Χωρίς καντίνα και ξαπλώστρες ο Πισωλιμιώνας. Εν αναμονή της απόφασης ο Φελλός.

 

Κάτοικοι του Πισωλιμιώνα με πανώ μπροστά στο δημαρχείο την Δευτέρα την ώρα των δημοπρασιών.

(Από τον κ. Θ. Φαρμακίδη λάβαμε την παρακάτω επιστολή σχετικά με την έκβαση του θέματος της παραλίας του Πισωλιμιώνα. Σημειώνουμε πως για τον Πισωλιμιώνα παρουσιάστηκε ένας ενδιαφερόμενος επαγγελματίας. Για τον Φελλό κανένας - Εν Άνδρω)

Αγαπητοί φίλοι, με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκστρατεία μας κατά της παραχώρησης της παραλίας του Πισωλιμιώνα στην Άνδρο για εκμετάλλευση. Η μεγάλη συμμετοχή, οι 633 ηλεκτρονικές υπογραφές φίλων από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο και οι 61 φυσικές υπογραφές των κατοίκων του Πισωλιμιώνα και του Φελλού, ήταν καθοριστικές για τη ματαίωση του πλειοδοτικού διαγωνισμού από το Δημοτικό Συμβούλιο της Άνδρου. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέδραμαν στην κινητοποίηση αυτή και σε τοπικό επίπεδο, ιδιαιτέρως τον τοπικό αντιπρόσωπο Φελλού και το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που με ευθυκρισία επανεξέτασαν το θέμα.

Ευχόμαστε η παραλία μας να μείνει πάντα έτσι…

Φίλοι και κάτοικοι του Πισωλιμιώνα και του Φελλού Άνδρου

Ο Πισωλιμιώνας σήμερα

 

Η διαμαρτυρία που κατατέθηκε από τους κατοίκους για τον Φελλό στους αρμόδιους και στο δημοτικό συμβούλιο υπογεγραμμένη από δεκάδες κατοίκους της περιοχής. Τώρα είναι εν ανομονή της απόφασης της αρχαιολογίας...

"Εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μήπως γιατί στο φελλό υπάρχουν εξοχικά ''κάποιων'';;;;και έπειτα κλαίτε ,ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη στο νησί.Παραλίες μάλιστα που είναι πολύ κοντά στο Γαύριο στο λιμάνι δηλαδή........

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν είναι κακό κάποιες παραλίες να μείνουν ανεκμεττάλευτες!και η Τηνος και η Μύκονος και όλα τα νησιά που προαναφέρθηκαν έχουν κι αυτά παραλίες χωρίς Beachbar και ξαπλώστρες...Επειδή μια παραλία δεν οργανώθηκε δεν σημαίνει ότι η Άνδρος δεν θα έχει κόσμο...Ξέρετε υπάρχουν και άνθρωποι που στις διακοπές τους θέλουν αγνές παραλίες και το σημαντικότερο...την ησυχία τους!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν ανεβαίνουν σαν σχόλια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση...

This comment was minimized by the moderator on the site

Άριστα !! Μπράβο ! Η τέλεια μορφή ανάπτυξης ! Να το κοινοποιήσετε παντού ούτως ώστε όσοι επιθυμούν με έρθουν στο νησί να φέρουν παγούρια,πετσέτες,ομπρέλες και να το ασπασθούν και τα αλλα νησιά όπως η Τηνος,Μύκονος,Ρόδος ,Κέρκυρα που κάνουν το αντίθετο και λοιμοκτονούν!
Να ενημερώσετε επίσης τους εστιάτορες,ξενοδόχους ,μαγαζάτορες ότι φέτος θα φάνε ...υπογραφές !