Για τον αδόκητο θάνατο του π. αντιδημάρχου Κορθίου Λ. Λαούδη

 

Δειλινό στο Κόρθι (φωτο: Εν Άνδρω).

(Ο Λευτέρης Λαούδης, π. αντιδήμαρχος Δήμου Κορθίου, έφυγε ξαφνικά πριν τρεις μέρες από την ζωή. Φίλοι, συνεργάτες και η οικογένεια του τον αποχαιρέτισαν προχθές στο Κόρθι. Στην εξόδιο ακολουθία παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Άνδρου, ο αντιδήμαρχος οικονομικών, ο π. δήμαρχος Κορθίου & Άνδρου και οι αιρετοί της περιοχής του Κορθίου, αλλά και πλήθος κόσμου από το Κόρθι και την Άνδρο. Χθες μάς έχτειλα αποχαιρετιστήριο ο π. δήμαρχος Κορθίου & Άνδρου, του οποίου υπήρξε αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης, καθώς και ευχαριστήριο η οικογένεια του - Εν Άνδρω).  


Αποχαιρεττισμός στον Λευτέρη Λαούδη

Το Κόρθι και η Άνδρος έχασαν αναπάντεχα έναν τίμιο και άξιο άνθρωπο, τον Λευτέρη Λαούδη, που ασχολήθηκε επί μακρόν με τον τόπο και τα κοινά. Υπήρξε αντιδήμαρχος στο Δήμο Κορθίου επί πολλά χρονιά. Έκανε ότι μπορούσε για το καλό της περιοχής μας. Ο ξαφνικός θάνατος του σε μια ηλικία παραγωγική μάς συγκλόνισε και μάς έθλιψε.

Ως πρώην δήμαρχος Κορθίου και Άνδρου θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στον χαμένο φίλο, συνεργάτη, συμπατριώτη και την συμπαράστασή προς την οικογένεια του, την γυναίκα και στα παιδιά του. Συνάμα εκφράζω και όλους όσους δουλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια για να πάει ο τόπος μας ένα βήμα μπροστά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Άνδρου που τον σκέπασε.

Γιάννης Γλυνός π. δήμαρχος Κορθίου & Άνδρου

Η οικογένεια ευχαριστεί

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος μας για τον χαμό του αγαπητού μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΛΕΞ. ΛΑΟΥΔΗ που έφυγε από κοντά μας τόσο σύντομα.Ο πόνος της απώλειας είναι μεγάλος για όλους τους οικείους του, τους συνεργάτες και φίλους του. 

Εκ της οικογένειας.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ένας άγγελος, ενας φίλος, ένας άνθρωπος. Καλό ταξίδι στην αγκαλιά των αγγέλων να έχεις φίλε μου Λευτέρη Λαούδη. Το Κόρθι θρυνεί. Είναι ο δεύτερος θάνατος μετά την αγαπημένη μας Κατερίνα. Ο μεγάλος θεός να δίνει δύναμη στην οικογένειά σου και στους ανθρώπους που σ'αγαπούνε. Η Άνδρος έγινε φτωχότερη με το χαμό σου αγαπημένε μου αντιδήμαρχε. Κουράγιο σε όλους και δύναμη στον πατέρα Αντώνιο να σε μνημονεύει. Γειά σου Λευτέρη.