Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις: Συναυλία χθες των Αποικίων στην Χώρα...

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ 

Βραδιά ησυχη, ζεστή, κόσμος πολύς στη Χώρα. Όταν άρχισε η συναυλία των Αποικίων με το ροκ συγκρότηαμα από την Αθήνα άρχισαν όλοι να προσέρχονται στην πλατεία Γηροκομείου. Και η μουσική από το ξένο ροκ πέρασε στο ελληνικό. Και μετά σε λαϊκά... Κι είχε κι ένα μισόγιομο φεγγάρι... (φωτο: Εν Άνδρω). 

Αν στον κόσμο που προσήλθε προσθέσετε και αυτούς που ήταν στο ουζερί του Τελη στην πλατεία, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, τότε ήταν μάλλον πολλοί όσοι από την αρχή βρέθηκαν στη συναυλία. (φωτο: Εν Άνδρω). 

Η παρουσία του συγκροτήματος καλή. Ξεχώρισε το βιολί που στο ροκ δεν είναι κατι συνηθισμένο. Όλα αυτά έκαναν την βραδιά πιο ευχάριστη. (φωτο: Εν Άνδρω). 

 Δύο στιγμιότυπα από τα δύο συγκροτήματα (βίντεο Εν Άνδρω).

Μετά ήρθε η ώρα του συγκροτήματος με τα νησιώτικα! Εκεί μαζεύτηκε περισσότερος κόσμος. Και η συναυλία έγινε γλέντι.... (φωτο: Εν Άνδρω).

Στα νησιώτικα ο κόσμος γέμισε σχεδόν την πλατεία... (φωτο: Εν Άνδρω). 

 

 

ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ

"ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 11/8

Φωτογραφία από την παράσταση στη Χώρα (φωτο: Εν Άνδρω).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε την Πέμπτη 11/08 στις 19:30΄ στην παρουσίαση του πρώτου παραμυθιού που γράφτηκε για την Άνδρο, "Έι! Ψιτ!", στο Γαύριο, στην πλατεία Μπαμπούση, στον χώρο του Θηριοτροφείου, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Λογάρι. Θα ακολουθήσει την Παρασκευή 12/8 στις 19:30΄ στην Χώρα, στο Θεατράκι Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Γραφή.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Ανοιχτές και ελεύθερες οι εκθέσεις της Άνδρου στο κοινό

Τρεις σημαντικές εικαστικές εκθέσεις θα είναι ανοιχτές στο κοινό στην Άνδρο στις 18 Αυγούστου για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο. Συμμετέχοντας στην παγκόσμια κίνηση η οποία στοχεύει οι δημόσιοι χώροι να μένουν ανοιχτοί στο κοινό το βράδυ της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, τα μουσεία – ιδρύματα :  Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας ΓουλανδρήΊδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως και Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης ανακοινώνουν, ότιοι αντίστοιχες τρέχουσες εκθέσεις τους, «Γιώργος Ζογγολόπουλος - Η ασίγαστη πλησμονή στο αχανές της αφαίρεσης» , «Επικράτειες του Νότου» και «Μία μέρα στο σχολείο του παρελθόντος» θα παραμείνουν ανοιχτές στο κοινό στις 18 Αυγούστου 2016 μετά το κανονικό τους ωράριο, μέχρι τις 23:00 με ελεύθερη είσοδο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ

Από την Αδελφότητα Ανδρίων "Το Κόρθιον" λάβαμε δύο αφίσες-προσκλήσεις σε δύο εκδηλώσεις που γίνονται σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου στο Κόρθι. Η πρώτη αναφέρεται στην έκθεση φωτογραφικού υλικού της Αδελφότητας για τα 120 χρόνια της ύπαρξής της (1896-2016). Και η δεύτερη για την διοργάνωση μιας βιβλιαγοράς όλο τον μήνα. Με το καλό οι εκδηλώσεις σας στον πάντα όμορφο Όρμο (και εξωτικό θα πρόσθετε χουμορίστας φίλος εκ Κορθίου...) - Εν Άνδρω. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet