Διαμαρτυρίες αναγνωστών...

 

Φωτογραφία του αναγνώστη από το Γαύριο

(Λάβαμε δύο διαμαρτυρίες από αναγνώστες, μια από το Γαύριο και μια απο το Νειμποριό, που έχουν γενικότερο ενδιαφέρον μιας και αναφέρονται στην λειτουργία δύο παραθαλάσσιων περιοχών της Άνδρου. Ας τις διαβάσουν και οι αρμόδιοι μιας και τους αφορούν. - Εν Άνδρω)

Καλημέρα,

βρέθηκα στο νησί τις τελευταίες εβδομάδες, όπου έβγαλα και τις φωτογραφίες, και διαπίστωσα παντελή έλλειψη ελέγχου από τον Δήμο και την Αστυνομία. Είναι δυνατόν να βρίσκονται στο δρόμο τραπέζια και καρέκλες; Γνωρίζετε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; Μπορείτε να φανταστείτε τί θα γίνει εάν πέσει κάποιο αμάξι, φορτηγό, μηχανάκι; Θα σκοτωθεί κόσμος. Ο Δήμος τι κάνει; Η Αστυνομία; Αναμένω απαντήσεις... 

Θ.Τ. Γαύριο (το όνομα στη διάθεση του Εν Άνδρω)

Καλησπέρα σας.

Ήθελα να θίξω το πρόβλημα του παρκινγκ αλλά και τη "λογική" που ακλουθούν ορισμένοι στο Νειμποριό και συγκεκριμένα στο κομμάτι απ’ τον Τούρλο και πέρα. Πάει ο άλλος να κάνει το μπάνιο του και έρχεται αντιμέτωπος με κορίνες, κουβάδες, σκάλες, αλλά και ψευτοτσαμπουκάδες όταν "τολμήσει" να παρκάρει. Με το έτσι θέλω να φύγει αν δεν είναι πελάτης σε συγκεκριμένο ουζερί!... Τέλος πάντων αν ο Νειμποριός είναι ιδιωτική παραλία, ας βάλουν μια ταμπέλα....!!!…..

Και δεν συζητάμε για θέσεις που απαγορεύεται το παρκάρισμα. Ούτε φυσικά το να κλείσεις γκαραζόπορτα μόνιμου κατοίκου, ακόμη και αν δεν έχει νόμιμη θέση για παρκινγκ και απλά έβαλε ένα "no parking" με τον γνωστό ελληνικό τρόπο...Μιλάμε για τις ελάχιστες θέσεις που δεν ενοχλείς κανέναν και βάζει ο άλλος ετσιθελικά εμπόδια για να έχουν θέση οι πελάτες του.

Σε κάθε περίπτωση την ευθύνη έχει η Αστυνομία και ο Δήμος. Και φυσικά δεν συζητάμε για την πεζογέφυρα που πάνε παιδάκια 3 και 4 ετών να περπατήσουν και έρχεται ο άλλος με το ποδήλατο με 20 χιλιόμετρα την ώρα....Και πόσα ακόμα....Δεν μας φτάνει η μέρα να τα λέμε.

Κώστας Λιάρος

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προς κ.Κώστα Λιάρο,
Επειδή από τον τούρλο και πέρα που προγράφεται υπάρχουν 5-6 συνολικά επιχειρήσεις που μεταξύ άλλων πουλάνε και ούζο που αναφαίρετα καλό θα είναι να τοποθετήστε με όνομα απλά για να γνωρίζουν οι αναγνώστες...Οσο για τους κώνους και τις κορύνες τους τοποθέτησε ο κ. Λιμενάρχης μετά από εντολή του κ Δημάρχου ( κατά δήλωση του ιδίου μετά από διαμαρτυρίες των κατοίκων)

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχεις δίκιο μόνον καμο καβαλάρηδες μπορούν να τα κάνουν αυτά
Θλίψη & μόνο θλίψη

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς: Guest - Γαυριοτης
Ο κομήτης του Χάλεϋ είναι περιοδικός κομήτης που κάνει την εμφάνισή του στην περιοχή της Γης κάθε 75 με 76 χρόνια. Είναι ο μόνος κομήτης που μπορεί να παρατηρηθεί με γυμνό μάτι και δύο φορές σε μια ανθρώπινη ζωή. Άλλοι κομήτες είναι πολύ πιο φωτεινοί και θεαματικοί αλλά περνάνε κοντά στην γη ή είναι ορατοί από αυτήν μια φορά κάθε μερικές χιλιάδες χρόνια.

Έχετε κομήτη στο Γαύριο και ο ονειροπαρμένος δεν το ξέρει?

Καλημέρα σε όλους – έτσι να γελάσουμε λίγο γιατί με το χάλι μας είμαστε για κλάματα!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το Χάλεϊ του Γαυριου δεν έχει τέλος