Ευχαριστώ σας και «υγείαν και ευλοΐαν…»

 

Στην ταβέρνα του Μποζάκη για φαγητό οι Πόντιοι. Σε πρώτο πλάνο οι άνδρες του χορού. Πολύ διαφορετικοί χωρίς τις στολές (φωτο: Εν Άνδρω).

Δύο μεγάλα ευχαριστώ μάς ζητήθηκε να διαβιβάσουμε προς την κοινωνία της Άνδρου. Είναι κάτι που δεν το κάνουμε αλλά για ιδιαίτερους λόγους θα κάνουμε μια εξαίρεση αυτή τη φορά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου με την Αναστασία Καβαλάρη και τον Κωστα Χλίβα που φωτίσε εξαιρετικά μια ακόμα παράσταση του Φεστιβαλ (φωτο: Εν Άνδρω). 

Το πρώτο αφορά το συγκρότημα των Ποντίων που όλως τυχαίως το βρήκαμε σήμερα το μεσημέρι στην ταβέρνα του Μποζάκη. Χάρηκαν ιδιαίτερα μιας και όλοι είχαν διαβάσει την πρωινή ανάρτηση του Εν Άνδρω με θέμα την χτεσινή τους παράσταση και είχαν δει τις φωτογραφίες και τα βίντεο κι ενθουσιάστηκαν. Μα πιο πολύ όπως είπαν χάρηκαν με το κοινό που ήταν ιδιαίτερα θερμό. Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου παρακάλεσε να ευχαριστήσουμε από τις στήλες μας ιδιαίτερα το κοινό της Άνδρου για το απλόχωρο χειροκρότημα του. Και όπως μας είπε κλείνοντας ποντιακά: «υγείαν και ευλοΐαν σ’ ουλτ’ς έσουν» (υγεία και ευλογία όλοι να έχουν)…

Από τα εγκαίνια της έκθεσης του Γ. Ελευθερίου (φωτο: Εν Άνδρω).

Το δεύτερο είναι του εργατικού και ταλαντούχου ξυλογλύπτη Γιώργου Ελευθερίου που ολοκλήρωσε την έκθεση του με καλή προσέλευση και αρκετή ανταπόκριση. Ο Γιώργος Ελευθερίου χρόνια τώρα με σεμνότητα παρουσιάζει έργα του. Παλαιότερα κάθε χρόνο. Τελευταία κάθε δύο χρόνια. Ζήτησε μέσω του Εν Άνδρω να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τον τίμησαν κι εφέτος.

Δ. Μπ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet