Όλα του γάμου… έξυπνα!!!

 

Στον Άγιο Κυπριανό έγιναν εφέτος το καλοκαίρι 18 γάμοι και μια συνaυλία. Καιρός με αφορμή την πρωτοβουλία των αρμοδίων της Τήνου να ξεκινήσει μια αντίστοιχη και στην Άνδρο. Κι αν δεν το κάνει ο Δήμος Άνδρου ας το κάνουν οι επαγγελματίες του νησιού με τις ενώσεις τους. Εδώ από την καλοκαιρινή συναυλία του Φιλοπρόοδου στον Άγιο Κυπριανό (φωτ. Εν Άνδρω).

(Από τον αναγνώστη μας Π.Κ., επαγγελματία από το Γαύριο, λάβαμε το παρακάτω σημείωμα και το δημοσιεύουμε. Αφορά την τουριστική στρατηγική μας και την ανάγκη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συνεργαστούμε με στόχο νέες έξυπνες ιδέες πάνω στις τουριστικές δυνατότητες του νησιού μας. - Εν Άνδρω) 

Παραθέτουμε μια ανακοίνωση του δήμου Τήνου για δυο λόγους:

1ον Επειδή την βρήκαμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, έξυπνη σαν ιδέα και άκρως πρωτοποριακή.

2ον Επειδή οι γείτονες μας είναι δραστήριοι, έχουν ομαδικό πνεύμα, αναζητούν μέσα στην κρίση ευκαιρίες και διακρίνονται σε τομείς στους οποίους η Άνδρος - σε αριθμούς - υπερτερεί, αλλά κανείς δεν σκέφθηκε σοβαρά να επενδύσει επαγγελματικά σε μια πηγή τουρισμού, ευμάρειας και καλοκαιρινής διαφήμισης και μάλιστα στο εξωτερικό.

Τι λέει η ανακοίνωση της Τήνου:

«Με αφορμή την διεθνή έκθεση που θα γίνει στο Λονδίνο ο Δήμος Τήνου ζητάει την βοήθεια από τους επαγγελματίες του νησιού για να προβληθεί η Τήνος ως ιδανικός γαμήλιων εκδηλώσεων. Λαμβάνοντας υπόψη ότι στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο το διάστημα 7 με 9 Νοεμβρίου 2016, μας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλουμε το νησί μας ως ιδανικό προορισμό για τις γαμήλιες εκδηλώσεις, θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το αντικείμενο να μας δώσουν φωτογραφίες και διαφημιστικό υλικό μέχρι στις 20 Οκτωβρίου 2016, προκειμένου να δημιουργήσουμε το φάκελο παρουσίασης. Θεωρώ ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να «αγγίξουμε» και αυτό το αντικείμενο που αφορά την προσέλκυση επισκεπτών στο νησί μας. Η Αντιδήμαρχος Τήνου Αναστασία Δεληγιάννη Άσπρου»

Ερώτημα:

Φέτος μόνο στον Άγιο Κυπριανό έγιναν 18 γάμοι. Στον Άγιο Φίλιππο και στην Αγιά Θαλασσινή επίσης. Και στο υπόλοιπο νησί δεκάδες. Ποιος σκέφτηκε να προσκαλέσει όλους τους επαγγελματίες να εκμεταλλευτούμε και να ξεδιπλώσουμε μαζί μια στρατηγική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω σε αυτό το γεγονός που ήδη συμβαίνει από μόνο του στην Άνδρο; Κι αυτό με δεδομένο την μικρή απόσταση της Άνδρου από την Αττική, τα εντυπωσιακά τοπία μας, τους εξαιρετικούς οικισμούς μας, αλλά τα πανέμορφα εξωκλήσια μας;

Π.Κ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Και για γαμήλιο ταξίδι να τους προτείνετε την Πλούσκα!!!:p

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΡΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ...