Κάηκε τα ξημερώματα η καντίνα στο Παραπόρτι - Νεότερα σχετικά με τις έρευνες

 

Φωτογραφία από την χτεσινοβραδινή πυρκαγιά στην καντίνα στο Παραπόρτι (φωτ. Γ. Χαλάς).

ΤΕΤΑΡΤΗ, 12/10, ΩΡΑ: 20:00 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες σχετικά με την φωτιά στην καντίνα του Γιάννη Χαλά και του Σάββα Μπούμπουρα στο Παραπόρτι υπήρχαν κάμερες στον τόπο της πυρκαγιάς και αύριο το πρωί θα γίνει εξέταση του υλικού τους από την αστυνομία ώστε να δουν αν έχει γίνει κάποια καταγραφή σε αυτές. Αργά το απόγευμα ο κ. Γιάννης Χαλάς μας έστειλε και άλλες φωτογραφίες και μας είπε πως ο συναιτέρος του ο κ. Σάββας Μπούμπουρας αγαπά το νησί και θα είναι και πάλι παρόντες και μαζί και την επόμενη χρονιά στο Παραπόρτι.

Εν τω μεταξύ η φωτιά στην καντίνα στο Παραπόρτι της Άνδρου πήρε ειδησοεγραφική διάσταση πιθανόν λόγω του ονόματος του κ. Μπούμπουρα και αναφέρθηκε σε πολλά ΜΜΕ της Αθήνας.Μάλιστα κάποια στιγμή πήραν και στο Εν 'Ανδρω από γνωστό κανάλι της Αθήνας και ρωτούσαν περισσότερα στοιχεία ως προς τους αρμοδίους που θα μπορούσαν να μιλήσουν για το γεγονός. 

 

Μια ακόμα γενική άποψη της φωτιάς στην καντίνα των Γ. Χαλά και Σ. Μπούμπουρα στο Παραπόρτι (φωτ. Γ. Χαλάς).

ΤΕΤΑΡΤΗ, 12/10, ΩΡΑ 10:00 Γύρω στις 1 με 1:30 πρωινή της Τετάρτης 12/10 εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά στην καντίνα που υπήρχε στο Παραπόρτι. Η καντίνα, που κάηκε ολοσχερώς, ανήκε στον Γιάννη Χαλά, που είναι και ιδιοκτήτης και του μπαρ Swellπου είναι στο Νειμποριό. Επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής στο νησί. Έσπευσαν ακόμα ο υποδιοικητής του αστυνομικού τμήματος και η επικεφαλής του λιμεναρχείου Άνδρου.  

Μια ακόμα λεπτομέρεια από την φωτιά (φωτ. Γ. Χαλάς).

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε η πυροσβεστική υπηρεσία υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό από αγνώστους. Η καντίνα είχε λειτουργήσει εφέτος το καλοκαίρι. Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης της κ. Γιάννης Χαλάς η πυροσβεστική και οι υπόλοιπες αρχές έφτασαν εγκαίρως και έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να σώσουν ότι μπορούσαν και για να μην επεκταθεί η φωτιά.

Ανακρίσεις για τα αίτια της φωτιάς διεξάγει η πυροσβεστική υπηρεσία Άνδρου.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η Αστυνομία τι κάνει; ΠΑΛΙ μια τρύπα στο νερό;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ντροπη κ αισχος για οποιον--------

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...