Γιορτή Φουρτάλιας στο Κόρθι: Γιορτάζοντας τον χειμώνα!!!

Πρωτοτυπεί ο Σύλλογος Γυναικών Κορθίου διοργανώνοντας το Σάββατο 19/11 στο κέντρο Λάκκα Γιορτή Φουρτάλιας "για να εγκαινιάσει τη χειμερινή περιόδο"!!! Όσες γιορτές φουρτάλιας θυμόμαστε όλες ήταν καλοκαίρι (Φάλικα, Μεσαριά κλπ). Όλοι περιμένουν να έρθει κόσμος στο νησί για να διοργανώσουν μια εκδήλωση. Όμως ο Σύλλογος Γυναικών Κορθίου αλλάζει τα πράγματα γιορτάζοντας και τον χειμώνα. Πράγμα που σημαίνει πως κάποιες αποφάσισαν να γιορτάσουν και αυτό που αποφεύγουν όλοι στην Άνδρο: να γιορτάσουν τον χειμώνα!!!

Μπράβο στις κυρίες που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και δείχνουν τον δρόμο για να έχουμε έναν καλό χειμώνα. Ας το γιορτάσουμε βρε παιδιά. Ας γορτάσουμε την βροχή που τόσο χρειαζόμαστε. Ας γιορτάσουμε την θαλπωρή, την οικειότητα, την ζεστασιά, που προσφέρει ο χειμώνας. Και επειδή υπάρχουν στον ορίζοντα και χοιροσφάγια η φουρτάλια είναι ότι καλύτερο. Καλή διασκέδαση και καλή όρεξη... Εν Άνδρω.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Κορθίου σας προσκαλεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 στο κέντρο Λάκκα να εγκαινιάσουμε τη χειμερινή περίοδο με τη μοναδική γιορτή Φουρτάλιας!!!!Οι κυρίες του συλλόγου σας καλωσορίζουν με μυρωδάτες φουρτάλιες ενώ εξαιρετικά εδέσματα, μουσική και πολύ κέφι έρχονται να πλαισιώσουν μια καταπληκτική βραδιά!!
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους με πολλές εκπλήξεις και δώρα στις 9.00μ.μ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και τη καλύτερή σας διάθεση!!
Με εκτίμηση
Έλενα Ζαχαριουδάκη

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κος Καπάκης,...
ΣΧΟΛΙΟ
Όταν γράφετε σοβαρά απαντάμε. Όταν γράφετε γελοία δεν αναρτάμε. Κάντε μια καλύτερη προσπάθεια την επόμενη φορά.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro