Τελευταίο ρεμέτζο για το SPEEDRANNER (βίντεο) - Δελτίο Τύπου Golden Star Ferries

Το τελευταίο ρεμέτζο στη Σίφνο ενός πλοίου που αγαπήθηκε στις Κυκλάδες. Στην πλώρη το πλήρωμα έχει ανάψει ναυτικές φωτοβολίδες αποχαιρετώντας τις Καμάρες που έπιανε επί εννέα χρόνια (φωτογραφία από το βίντεο του Γιάννη Κοντού).

Τα καράβια έχουν σπουδαία θέση στη ζωή ενός νησιού. Με αυτά οι κάτοικοι και οι επισκέπτες επικοινωνούν με τον κόσμο. Με αυτά ζουν και με αυτά προμηθεύονται όσα δεν έχουν. Είναι μέρος της ίδιας της νησιώτικης κοινωνίας. Γι' αυτό κάθε άφιξη και κάθε αναχώρηση είναι γεγονός.

Πόσο μάλλον αν είναι η πρώτη άφιξη ή η τελευταία αναχώρηση μετά από χρόνια. Και το SPEEDRANNER συμπλήρωσε 9 συνεχή χρόνια στις Δυτικές Κυκλάδες πριν περάσει στα χέρια των ανδριτών εφοπλιστών Δημήτρη και Γιώργου Στεφάνου και αλλάξει δρομολόγιο. 

 

Το εντυπωσιακό και συγκινητικό βίντεο του Γιάννη Κοντού

Το τελευταίο ρεμέτζο του στη Σίφνο είναι ιδιαίτερα συγκινητικό και από τον καπετάνιο και το πλήρωμα, αλλά και από ένα νησί που αποχαίρετησε το πλοίο με μεγάλη αγάπη. Δείτε το εξαιρετικό βίντεο του Σιφνιού Γιάννη Κοντού που το βρήκαμε στο πάντα φιλικό και συνεργατικό site Cyclades24.

"Εν Άνδρω"

 Δελτίο Τύπου - GOLDEN STAR FERRIES

Πειραιάς, 21 Νοεμβρίου 2016

Η GOLDEN STAR FERRIES, σας ανακοινώνει την συμφωνία με την AEGEAN SPEED LINES για την αγορά του υπερσύγχρονου SPEEDRUNNER IV.

Με την αγορά αυτού του πλοίου η εταιρεία εδραιώνει την θέση της στην Ελληνική Ακτοπλοΐα και φιλοδοξεί να διευρύνει την παρουσία της σε νέους προορισμούς.

Μετά την δρομολόγηση του νέου SUPERFERRY τον Ιούλιο του 2016 και την ευρεία αποδοχή του από το επιβατηγό κοινό, προχωράμε ένα ακόμη βήμα με την προσθήκη στο στόλο της GOLDEN STAR FERRIES ενός αξιόπιστου και ευρέως γνωστού ταχυπλόου.

Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: Ολικό μήκος 100,4 μ. πλάτος 17 μ. βύθισμα 4,60 μ., δυνατότητα μεταφοράς 810 επιβατών και 160 Ι.Χ. , ταχύτητα 34 κόμβοι.

Μετά από την ετήσια επιθεώρηση του, το πλοίο θα ξεκινήσει ως SUPERUNNER, με τα νέα του σινιάλα, τα δρομολόγια του στις Κυκλάδες τον Απρίλιο του 2017.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλοτάξιδο. Ο Άγιος Νικόλας στην πλώρη του. Ευχόμεθα κι άλλοι Ανδριώτες ν´αποκτήσουν κι άλλα πλοία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Speedrunner, παιδιά.