Η ανθρωπιά στα δύσκολα...

Χωρίς καράβια το νησί έφτασε στα άκρα κάποιες στιγμές... 

Κύριε Μπασαντή,

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου κοινοποιώντας την επιστολή αυτή προς όλους τους αναγνώστες της ιστοσελίδας σας, σχετικά με ένα γεγονός που ταυτόχρονα με προβλημάτισε και με χαροποίησε.

Πρόσφατα ένας συμπατριώτης μας από την βόρεια Ανδρο αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας. Όπως όλοι γνωρίζουμε, λόγω της απεργίας των πλοίων δεν μπορούσε να μεταβεί στην Αθήνα για την φροντίδα της υγείας του. 

Πληροφορηθήκαμε από φίλους ότι δεν υπήρχε πρόσφορο μέσο πλωτό ή εναέριο για την απολύτως αναγκαία μεταφορά του. Ετσι, απευθυνθήκαμε, όπως έχει συμβεί και άλλες φορές για διάφορα θέματα, στον κύριο Γιαννούλη Καμπάνη με σκοπό να καλύψει το κόστος αερομεταφοράς με ιδιωτικό ελικόπτερο στην Αθήνα. Ο κύριος Καμπάνης μόλις γνώρισε το πρόβλημα, δήλωσε ακαριαία την θέληση να βοηθήσει, πράγμα που έχει συμβεί και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Για τον λόγο αυτό τον ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη συμπαράστασή του στους συμπατριώτες, απόδειξη πως η αλληλεγγύη στην κοινωνία μας υπάρχει και είναι σημαντική.

Σοβαρό όμως προβληματισμό δημιουργεί η ανυπαρξία σχεδίου αντιμετώπισης παρόμοιων ή άλλων περιστατικών στο νησί μας, γεγονός που πρέπει να μας έχει σε εγρήγορση για την προστασία της υγείας των κατοίκων του νησιού μας.

Κύριε Καμπάνη, εκ μέρους της οικογένειας ευχαριστούμε, εσάς και όλους όσους φρόντισαν την σοβαρή ανάγκη του συμπατριώτη μας.

Γιάννης Γλυνός

π. Δήμαρχος Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σκεπτόμενος μόνον για τα σόου και τίποτε άλλο
Να περνάει καλά το αφεντικό !!!!!!!!!
Και χες!!!!!!!!!!!! Όλου τους άλλους

This comment was minimized by the moderator on the site

Οπως διαβάσαμε σε γειτονικό άρθρο, υπήρχε πλωτό μέσο, αλλά δυστυχώς ο δήμος το απασχολούσε με την μεταφορά των παπάδων......!
Η ντροπή λείπει από την Ανδρο.......