Οι εκδηλώσεις των ημερών (Γαύριο, Κόρθι & Νειμποριός)


Πολλές κι ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις των ημερών. Ανοίγουμε λοιπόν μια στήλη όπου θα αναρτάμε όλες όσες στέλνετε μιας και όλοι κάπου θα πάτε και κάτι θα κάνετε μέρες που είναι, Μια πληροφόρηση από ότι μας έστειλαν για όσους ενδιαφέρεστε. Σίγουρα κάτι θα βρείτε που θα σας ταιριάζει - Εν Άνδρω.

16/12 Χριστούγεννα με την Τοπική Κοινότητα Γαυρίου

Θα γιορτάσουμε για πρώτη φορά φέτος όλοι μαζί τα Χριστούγεννα στο Γαύριο. Ο Δήμος Άνδρου και η τ.κ. Γαυρίου με την συνεργασία και την συνεισφορά των:
Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Γαυρίου, Επαγγελματιών Γαυρίου, Χορευτικού Ομίλου Υδρούσας, Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου, Νηπιαγωγείου Γαυρίου, Σχολικών και Τοπικών Χορωδιών, Φιλαρμονικής Γαυρίου, διοργανώσαμε εορταστικό 3ήμερο 16 μέχρι και 18 Δεκεμβρίου 2016.
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας στο λιμάνι του Γαυρίου να κεραστούμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε!

 17/12 Λευκή Νύχτα στο Κόρθι - εκπτώσεις, εκδηλώσεις, κληρώσεις

Οι επαγγελματίες, οι σύλλογοι και οι φορείς του Κορθίου αποφάσισαν διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά τη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ το Σάββατο 17/12. Τα καταστήματα της περιοχής έχουν ανακοινώσει ήδη σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις για την ημέρα αυτή. Με κάθε αγορά θα δίνεται επιπλέον ένα κουπόνι συμμετοχής σε κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2017 και θα προσφέρει στους νικητές μεγάλα δώρα!

18/12 Μανιταροεξόρμηση & Μανιταρογεύσεις με το Trekking Andros & Outdoor Activities

Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι,

ο χειμώνας έρχεται πια για τα καλά, και λίγο πριν κλείσει το 2016, σας προσκαλούμε για άλλη μία δραστηριότητα στη φύση. Ελάτε σε μια χειμωνιάτικη εξόρμηση με οδηγό μας αυτή τη φορά, τον Άνδριώτη, Ηλία Πολέμη, Μυκητολόγο Διδάκτορα, Επιστημονικό Συνεργάτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Περπατάμε παρέα με τον Ηλία Πολέμη γνωρίζοντας τη χειμωνιάτικη φύση και τα μανιτάρια της Άνδρου. Tην Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ξεκινάμε μια μικρή πεζοπορική διαδρομή από τη Χώρα στ' Αποίκια ενώ παράλληλα μαθαίνουμε για την αυτοφυή βλάστηση και τα μανιτάρια που θα συναντάμε στην πορεία μας. 

Η πεζοπορική διαδρομή είναι εύκολη και βατή και θα χρειαστούμε ορειβατικά ή αθλητικά παπούτσια, ζεστά ρούχα, αδιάβροχο αν ο καιρός είναι βροχερός, ένα μαχαίρι και ένα καλαθάκι για όποιον θέλει να μαζέψει μανιτάρια.

Ολοκληρώνοντας την πεζοπορία μας στ' Αποίκια, στο Καφενείο ”Του Παριανού”,  ο Ηλίας Πολέμης θα μας κάνει μια μικρή εισήγηση για τα μανιτάρια και την οικολογική σημασία τους ενώ η Πηνελόπη και Ο Βασίλης θα ετοιμάζουν τα μανιταροεδέσματα που μας προσφέρει η εταιρεία 'Μανιτάρια Δίρφυς" και που θα γευτούμε αμέσως μετά. Το απόγευμα θα κλείσει με λουκουμάδες και μουσική!

Δηλώσεις συμμετοχής 6937236362 ή 6945635838.

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου καθώς οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, δεδομένου ότι η χωρητικότητα του καφενείου είναι μικρή. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Επίσης, θα υπάρξει δυνατότητα μεταφοράς από τ’Αποίκια στη Χώρα. 

Πληροφορίες : Διάρκεια Πεζοπορίας : 3 ώρες περίπου (μαζί με τις στάσεις), Απόσταση περίπου 4 χλμ

Σημείο Συνάντησης : Νειμποριό στην αρχή της πεζογέφυρας στο ποτάμι (παλιό ελικοδρόμιο). 'Ωρα: 10.00 πμ

Κόστος Συμμετοχής : 15 ευρώ (Περιλαμβάνει την περιήγηση με τον Ηλία Πολέμη, το φαγητό στο καφενείο, την μεταφορά προς τη Χώρα)  Δεν περιλαμβάνονται ποτά.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet