Απόπειρα αυτοκτονίας καθυστέρησε το Superferry στο Γαύριο

Τα δύο περιπολικά και το ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία σήμερα το απόγευμα στην προβλήτα του Γαυρίου (φωτ. Εν Άνδρω). 

Σήμερα το μεσημέρι (8/1) ο Θ. Τ., ετών 43 από τη περιοχή της Χώρας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και αυτοτραυματίστηκε στο πρόσωπο (κάτω γνάθος) με πυροβόλο όπλο. Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άνδρου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνεχεία με τη συνοδεία δύο περιπολικών (ένα εμπρός και ένα πίσω) το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας τον μετέφερε στο λιμάνι του Γαυρίου.

Η μεταφορά ήταν αρκετά δύσκολη γιατί συνέπεσε μα τη χιονοθύελλα που υπήρχε στη περιοχή Πιτροφού- Παλαιόπολης. Το λιμεναρχείο Γαυρίου ζήτησε από το πλοίο Superferryνα περιμένει τον τραυματία. Ο πλοίαρχος Θ. Χαλάς καθυστέρησε τον απόπλου για σαράντα λεπτά περιμένοντας την αυτοκινητοπομπή με τον τραυματία.

Κατά την άφιξη στη προβλήτα του Γαυρίου ο τραυματίας ήταν ανήσυχος και σε ένταση. Χρειάστηκε η βοήθεια των 2 αστυνομικών για να καθίσει στο αναπηρικό καροτσάκι. Στο ταξίδι προς Ραφήνα το συνοδεύουν οι δυο αστυνομικοί και ψυχολόγος.

Εν Άνδρω 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet