Skateboard στην Άνδρο!!! Ένα βίντεο-διαφήμιση του νησιού...

Ταξιδεύοντας με skateboard στην Άνδρο!!!

Ο αναγνώστης μας Ηλίας από Σύρο βρήκε και μας έστειλε ένα βίντεο για skating στην Άνδρο. Η πίστα είναι στα Αποίκια. παρακολουθούμε τους νεαρούς που ξεκίνησαν να κάνουν skateboard  στην Άνδρο από την αρχή του ταξιδίου τους στην Ραφήνα. Επιβίβαζονται στο Superferry, Ταξιδέυουν. Φτάνουν στην Άνδρο. Πηγαίνουν στα Αποίκια. Απολαμβάνουν τις απίστευτες φιγούρες τους. και μαζί τους απολαμβάνουμε κι εμείς τα ακροβατικά τους.

Μετά τους βλέπουμε να κάνουν εκδρομές σε υπέροχες παραλίες. Να πηγαίνουν στο ναυάγιο της Βόρης. Να απολαμβάνουν το μοναδικό και διαφορετικό νησί. Να κάνουν κι άλλες φιγούρες με τα skateboard. Να απολαμβάνουν τον ήλιο (το βίντεο είναι γυρισμένο καλοκαίρι). Και στο τέλος να ετοιμάζονται να φύγουν τρομερά ενθουσιασμένοι αό την εμπειρία από το Ελ Ντοράδο του skating όπως θεωρούν το blu ENIGMA στ' Αποίκια.

Η πίστα στ' Αποίκια...

Ο Ηλίας (τον ευχαριστούμε) βρήκε το βίντεο στην ιστοσελίδα LIFO και μας το έστειλε. Το αναρτούμε κι εμείς στο δικό μας site για να δούμε όλοι πόσα πράγματα κρύβει αυτό το νησί και πόσες κρυμένες δυνατότητες έχει...

  "Εν Άνδρω"

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet