Η Άνδρος... στα καλύτερα της! Αυξάνονται οι επισκέπτες...

Γαϊτανάκι στη Χώρα σήμερα το μεσημέρι  Κόσμος πολύς στον πεζόδρομο. Το αδιαχώρητο στην πλατεία Καϊρη στην οποία μόλις χτες δεν είχαν απλώσει ούτε καρέκλες!!! Όλοι οι γνωστοί από Αθήνα ήταν εδω. Όχι ακριβώς. Αυτοί που φοβήθηκαν για τον καιρό - για την ώρα - νοιώθουν στενάχωρα. Μια ανοιξιάτικη λιακάδα και η θερμοκρασία στους 18 βαθμούς. Την ίδια ώρα φίλος ανδριώτης που πήγε μια βόλτα στο Ξυλόκαστρο έλεγε στο τηλέφωνο για μεγάλη βροχή. Του εξηγήσαμε πως το έργο έλεγε... "ανατολικά της Εδέμ" κι αυτός πήγαινε δυτικά!!! Για την ώρα ανατολικά στις Κυκλάδες ο καιρός κρατάει.... (φωτ. Εν Άνδρω).

Γέμισαν όλα τα καφέ κόσμο. Η Άνδρος στα καλύτερα της... (φωτ. Εν Άνδρω).

Μέχρι σήμερα το απόγευμα οι επισκέπτες του τετραημέρου υπολογίζονται κοντά στις 3000 και μαζί και 600 αυτοκίνητα. Αυτό το τελευταίο κατάλαβαν καλά όσοι κατέβηκαν σήμερα στην Χώρα που υπήρχε συνωστισμός στον πεζόδρομο και πρόβλημα πάρκιγκ στην πόλη!!! Επιτέλους κάτι κινείται στο ακίνητο εφέτος νησί μας... (φωτ. Εν Άνδρω).

Και η Χώρα διοργανώνει Καρναβάλι. Λίγο άτονο σε σχέση με το Κόρθι που το έχει πάρει πολύ ζεστά και θέλει να αποδειξει πως είναι η καρναβαλική πρωτεύουσα της Άνδρου. Στην Χώρα οι εκδηλώσεις του Καρναβάλου θα αρχίσουν στον πεζόδρομο την Κυριακή στις 15.00 και θα ολοκληρωθούν με βεγγαλικά και το κάψιμο του Καρνάβαλου στις 17.00 στο Νειμποριό. Συμμετέχουν 6 άρματα μαζί με τον Καρνάβαλο. Αναλυτικά θα υπάρχει άρμα από Αλαδινού, Βουρκωτή, Κατάκοιλο και από τα μπαρ Swell και Level. Το μεγαλύτερο γκρουπ με άρμα θα είναι της Βουρκωτής που θα έχει 54 άτομα!!! Είδες η Βουρκωτή που δεν την έπιανε το μάτι σου...

Πάντα παρών ο Γιάννης Χαλάς και το Swell στο καρναβαλι της Χώρας. Έτσι κι αυτή την χρονιά τον βρηκαμε να ετοιμαζει το άρμα στο λιμάνι της Χώρας με θέμα το παγοδρομιο που δεν έγινε ποτέ. Το κύριο μέρος της παρουσίας πάνω και γύρω από το άρμα θα είναι οι φίλοι του Swell που θα συμμετέχουν ντυμένοι όλοι με στολές πιγκουΐνων!!! Δυστυχώς φωτογραφήσαμε το άρμα στο πρώτο στάδιο κατασκευής και δεν είδαμε τις στολές. Αυτές θα είναι έκπληξη για αύριο.. 'Αντε με το καλό... (φωτ. Εν Άνδρω).

"Εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet