Πρωτοφανές! Απαγορεύεται το διαδίκτυο στην πυροσβεστική της Άνδρου και των άλλων νησιών!

Το internet, και τα διάφορα εργαλεία αναζήτησης στο διαδίκτυο, είναι… «απαγορευμένα αγαθά» για τους πυροσβέστες της Άνδρου- και τους συναδέλφους τους των άλλων νησιών του νότιου Αιγαίου- τις ατελείωτες ώρες της επιφυλακής, μέχρις ότου κτυπήσει ο συναγερμός και ριχθούν στην μάχη για την σωτηρία ανθρώπινων ζωών και περιουσιών!

«Κατά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 7.30- 15.00 απαγορεύεται εντός του χώρου της Υπηρεσίας η χρήση Internet, Facebook, ΥουTube», αναφέρει η απόφαση του διοικητή της Πυροσβεστικής στο Νότιο Αιγαίο!

Η συγκεκριμένη απόφαση που κοινοποιήθηκε στους πυροσβέστες μέσω εσωτερικού σημειώματος φέρει την υπογραφή του διοικητή, πύραρχου Ζήση Κων. Μπρούζα και εχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Ευρηματική αλλά και ιδιαίτερα καυστική ήταν η απάντηση της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών) που δημιούργησε έναν παγκόσμιο χάρτη με τα σημεία του πλανήτη όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στο Ιντερνέτ, όπως το Ιράν, η Τουρκία και η Βόρεια Κορέα συμπεριλαμβανόμενου και της Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου που εδρεύει στο δήμο Ερμούπολης Σύρου.

Κ.Π.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
  1. Κώστας

Θα παρακαλούσα τους κύριους διαχειριστές να μην κόψουν τα σχόλια.

 
  1. Κώστας

Θα πρέπει να σκεφτεί κανείς ποια η σκοπιμότητα της παροχής πρόσβασης στο διαδίκτυο σε μια δημόσια υπηρεσία όπως η πυροσβεστική, καθώς επίσης ότι ενέχει κάποιο κόστος προς το δημόσιο. Η διαταγή απαγόρευσης αναφέρεται σαφώς στο εργάσιμο ωράριο όπου οι πυροσβέστες τιμώντας τη στολή και το εθνόσημο που φέρουν θα πρέπει να ασχολούνται με την εργασία τους, με τη συντήρηση του υλικού την εκπαίδευση τους και όχι να χαζεύουν στο ίντερνετ. Επίσης ουδεμία σχέση έχει η απαγόρευση αυτή με τις χώρες που αναφέρονται, όπου το ίντερνετ απαγορεύεται καθολικά και επικρατεί λογοκρισία και καταδυνάστευση των ατομικών ελευθεριών. Εξάλλου πολλές εταιρίες στον ιδιωτικό τομέα, που χρησιμοποιούν το ίντερνετ ως εργαλείο επικοινωνίας προχωρούν σε εφαρμογή web filters / ρύθμιση των firewall για να αποτρέψουν τους υπαλλήλους να χαζεύουν στο ίντερνετ. Θα πρέπει να διαβάζουν πιο προσεκτικά γιατί εκτίθενται. Για να μην πει κανείς ότι τίθεται θέμα αντίληψης... εκτός αν υπάρχουν άλλοι κρυφοί λόγοι που κάποιοι προσπαθούν να αμαυρώσουν την πυροσβεστική υπηρεσία.

 
  1. astoxo

Το παράξενο δεν μπορώ να καταλάβω που το βλέπετε; Δηλαδή αν είχατε μια επιχείρηση εσείς, θα επιτρέπατε στους υπαλλήλους σας να ασχολούνται εν ώρα εργασίας με το ίντερνετ και τα συναφή; Εξάλλου στις δημόσιες υπηρεσίες ελάχιστοι υπολογιστές έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ.

 
  1. ΜΠΟΜΠΟΝΕΡΑΣ

Ποιός ξέρει τι έκαναν και τους ανάγκασαν να βγάλουν ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ!
Τα ναι και τα όχι του διαδυκκτίου. Οι όροι χρήσης και πότε. Πότε το παρατραβάμε. Μήπως κάπιοι δεν έκαναν εργασίες συντήρησης, ή κάποια άλλη εργασία που διενεργείται εν ώρα επιφυλακής;

 
  1. Ψυχολογος

Μαλλον ο κος πυραρχος Μπρουζας πρεπει να ειναι ενας ανθρωπος στερημενος ,ακοινωνητος, εσωστρεφης (αυτο δειχνει η υπογραφη του) ισως αμορφωτος , μονηρης δηλ.... (διαγράφονται μερικές προσωπικές αναφορές). Το κινητο τηλ το επιτρεπει? οι προησταμενοι του τι λενε γιαυτο το αναχρονιστικο σημειωμα?

  Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 9 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro