ΡΑΦΗΝΑ: στο 1,40 το εισιτήριο για Αθήνα! Προχωρά η μελέτη σύνδεσης με δρόμο και μετρό του λιμανιού!

 

Οριστικά από τον Σεπτέμβριο μειώνεται το εισιτήριο του ΚΤΕΛ Ραφήνας από 2,60, που είναι σήμερα πέφτει στο 1,40! Επιπλέον το εισιτήριο θα είναι και μετεπιβίβασης σε όλα τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και στο μετρό! Οι ανδριώτες και οι άλλοι νησιώτες που θα βγαίνουν στην Ραφήνα - από τον Σεπτέμβριο - θα μπαίνουν στο ΚΤΕΛ θα πληρώνουν μόνο 1.40 ευρώ και το λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα τους πηγαίνει μέχρι την Κατεχάκη. Εκεί οι επιβάτες θα μπορούν να μετεπιβιβάζονται με το ίδιο εισιτήριο στο μετρό!

Τα επόμενα βήματα

Για την ώρα η γραμμή του ΚΤΕΛ που συνδέει το αεροδρόμιο με το λιμάνι της Ραφήνας (και είναι ζωτικής σημασίας για την Άνδρο και την Τήνο) θα παραμείνει ως έχει. Κι αυτό γιατί έχει ξεκινήσει από την Αττική Οδό μελέτη για να έρθει ο δρόμος μέχρι μετά το Πικέρμι και να ολοκληρωθεί το μετρό μέχρι το λιμάνι.

Επί πλέον όπως συμπλήρωσε ο δήμαρχος Ραφήνας Β. Μπουρνούς που είναι εταίρος της διαπραγμάτευσης Δήμου Ραφήνας – ΟΑΣΑ – υπουργείου Υποδομών τα σχέδια θα έχουν ολοκληρωθεί τα αμέσως επόμενα χρόνια. Η κατασκευή του νέου δρόμου και του μετρό θα ξεκινήσει το 2023 και θα έχει ολοκληρωθεί το 2025 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Υποδομών.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet