ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΣΤΕΝΙΕΣ: «Να ολοκληρωθούν τα έργα στο χωριό»!…

Το δημοτικό σχολείο Στενιών πριν ξεκινήσει η επισκευή (φωτ. Εν Άνδρω).

(Λάβαμε χτες το απόγευμα και δημοσιεύουμε σήμερα επιστολή από πολίτη των Στενιών, που φέρνει στο φως προσπάθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την δημιουργία κεφαλαίου ώστε να ολοκληρωθούν εκκρεμούντα έργα στην δημόσια περιουσία του χωριού – Εν Άνδρω)

Αγαπητό Εν Άνδρω

Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει ιδιωτική πρωτοβουλία Στενιωτών για την δημιουργία κεφαλαίου δια διάφορα εκκρεμούντα έργα της δημοτικής περιουσίας του χωριού.

Παρακολουθώντας την γενική επισκευή, σχεδόν αναστήλωση του πεπαλαιωμένου Δημοτικού Σχολείου Στενιών, μας εγεννήθη το ενδιαφέρον να μάθουμε το πως και τι κτλ σχετικώς με την έναρξη των εργασιών του ανωτέρω έργου και εμάθαμε!

Με πρωτοβουλία του εφοπλιστή Γ.Λ. Καμπάνη ελήφθησαν ενυπογράφως  από τους παρευρισκόμενους την Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου 2018 στην οικεία του Γ. Στεφάνου (σε συγκέντρωση που έγινε με συμπόσιο μεζέδων και ρακιών), η οικονομική συμμετοχή του Συλλόγου.

Από ότι επληροφορηθήκαμε όμως οι μισοί τουλάχιστον επί των υπογεγραμμένων δεν έχουν εκπληρώσει ή αν θέλετε τιμήσει την υπογραφή τους και ήδη μέχρις στιγμής τα συγκεντρωθέντα χρήματα τείνουν να τελειώσουν με κίνδυνο τα ήδη σε εξέλιξη έργα να μείνουν μισοτελειωμένα.

Επίσης, να υπογραμμισθεί ότι αρκετοί από τους οικονομικά επιφανείς που έλειπαν από την εκδήλωση, ενώ επληροφορήθησαν δια αυτή την κίνηση σιωπούν, προφανώς διότι δεν επιθυμούν την συμμετοχή των.    

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χ. Χαζάπης αδυνατεί να εγείρει απαίτηση από τους ενυπογράφοντες και τους μη εκπληρώσαντες των εννοουμένων, δια τούτο καλόν θα ήτο μόνοι τους να τρέξουν οι συμπολίτες του χωρίου Στενιών για να βοηθήσουν στην πολύ χρήσιμη για το χωριό πρωτοβουλία του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ενδιαφερόμενος Στενιώτης

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Και θέλουν να. Κάνουνε και καινούργιο δρόμο .κουνια που τους κούναγε.