Υπό έλεγχο φωτιά απόψε 2/9 στο Κόρθι

Υπό πλήρη έλεγχο έθεσαν η Πυροσβεστική και ο ΣΕΔΑ φωτιά (πιθανολογείται από βραχυκύκλωμα) που εκδηλώθηκε απόψε Τετάρτη 2/9 στον Κάλαμο Κορθίου προς την μεριά των μπαξέδων.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κορθίου που ήταν παρών η άμεση επέμβαση των δύο πυροσβεστικών σωμάτων του νησιού έθεσε την φωτιά γρήγορα υπό έλεγχο και δεν υπήρξαν σοβαρές συνέπειες. Παρούσα στην κατάσβεση ήταν και η επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου Ιωάννα Σαραβάνου. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν δεν ήταν παρούσα και δεν αναφερόταν και η κυρία Σαραβάνου νομίζω πως δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί καν η κατάσβεση!!!
Απορώ μάλιστα ως τι παρευρίσκεται αλλά και αναφέρεται, μιας και ούτε καν εκλεγμένη δεν είναι. Αν και μπορεί να αναφερθεί με τη θέση της ως άμισθη ειδική σύμβουλος (αν ισχύει ακόμα, γιατί από τη μία μέρα στην άλλη τα τροποποιεί όλα η παρούσα δημοτική αρχή) ...... ούτε καν ειδική αλλά ούτε και αρμόδια επί του θέματος δεν είναι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Θυμηθείτε πως ο κ. Αντώνης Λάβδας δεν είχε καμία σχέση με πυρόσβεση - μεταξύ 2014 και 2016 κι όμως γράψαμε δεκάδες φορές για την θετική παρουσία του τότε. Πως και δεν διερωτηθήκατε τότε; Δεν ήσασταν στην Άνδρο; Ή, μήπως ήσασταν με τον Σουσούδη και δεν σας πείραξαν οι δεκάδες θετικές αναφορές μας;
Άρα δεν είστε διερωτώμενος αλλά κάτι άλλο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro