Αδιευκρίνιστο αν το κρούσμα είναι στην Άνδρο ή έχει δηλώσει κατοικία Άνδρο…

Το Εν Άνδρω είναι από χθες βράδυ σε διαρκή επικοινωνία με την επόπτρια για τον κορονοϊό στην Άνδρο - την ιατρό Ευαγγελία Λαποπούλου - σχετικά με το κρούσμα που ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ για το νησί. Τελευταία φορά επικοινωνήσαμε σήμερα Κυριακή 8/11 στις 13:00 και μας είπε πως το Κέντρο Υγείας Άνδρου δεν έχει ενημερωθεί μέχρι στιγμής για κανένα κρούσμα κορονοϊού κατοίκου της Άνδρου.

Όπως εξήγησε το Κέντρο Υγείας στέλνει δείγματα από καθημερινές δειγματοληψίες που κάνει στην Άνδρο στην Αθήνα, αλλά κανένα δείγμα δεν ήταν ύποπτο. Και δεν φυσικά δεν έχει μέχρι στιγμής κάποια ενημέρωση σχετικά με την τελευταία ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Σημείωσε δε πως το Κέντρο Υγείας Άνδρου παίρνει τακτικά δείγματα ανθρώπων που ασκούν διάφορα κρίσιμα επαγγέλματα. Μέχρι στιγμής κανένα από αυτά δεν ήταν θετικό.

Το Εν Άνδρω στη συνέχεια μίλησε και με τον βουλευτή Κυκλάδων Φ. Φόρτωμα, ο οποίος και επικοινώνησε με το υπουργείο Υγείας. Αρμόδιος απάντησε πως δεν διαπιστώνεται στην υπάρχουσα κατάσταση του υπουργείου κρούσμα στο νησί. Δεσμεύτηκε όμως πως μέχρι αύριο θα απαντήσει και θα ξέρουμε περισσότερα. Οφείλουμε λοιπόν να περιμένουμε…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet