ΓΑΥΡΙΟ: 60 rapid test όλα αρνητικά!…

 

Φωτογραφία από τα test που έγιναν σήμερα στο Γαύριο.

Η κοινωνία της Υδρούσας ανταποκρίθηκε με το παραπάνω σ το κάλεσμα του Κέντρου Υγείας και του Δήμου Άνδρου και πάνω από 100 άτομα προσήλθαν στα rapid test του Γαυρίου το πρωί της Πέμπτης από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι. Έγιναν 60 rapid test και όλα βγήκαν αρνητικά!

Το Κέντρο Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου ανταποκρίθηκε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στο πρόβλημα που προέκυψε μετά το πρώτο διαπιστωμένο το Σάββατο 1/11 και επανεπιβεβαιωμένο χθες 11/11 κρούσμα covid-19 στο Γαύριο και σήμερα Πέμπτη 12/11 έκανε δωρεάν rapid test αντιγόνου στις ειδικές ομάδες, όπως τα Σώματα Ασφαλείας, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι και όσοι έρχονται λόγω επαγγέλματος σε επαφή με κόσμο.

Τα test  ξεκίνησαν υπό την επίβλεψη της αντιδημάρχου Αθηνάς Μακρή, σε συνεργασία με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Άνδρο και την ευθύνη του Κέντρου Υγείας στις 11:00. Τέλειωσαν γύρω στις 14:00 παίρνοντας παράταση κατά μια ώρα (ήταν προγραμματισμένα να τελειώσουν στις 13:00) λόγω πολλών που έσπευσαν να το κάνουν.

Λόγω των πολλών προσερχομένων οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να κάνουν επιλογή. Έτσι, δεν έκαναν test όσοι δεν είχαν ή δεν έχουν επαφή με πολύ κόσμο. Έγιναν συνολικά 60 test και όλα βγήκαν αρνητικά. Παρά την σχετικότητα στην ακρίβεια των συγκεκριμένων test μπορεί κανείς να πει πως ο κορονοϊός δεν έχει βρει πρόσφορο έδαφος ακόμα στην Άνδρο. Κάτι που αυξάνει την υποχρέωση όλων μας να τηρούμε τις απαγορεύσεις, τις προφυλάξεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Υπενθυμίζουμε πως τα επόμενα μαζικά και δωρεάν rapid test με την επίβλεψη του Δήμου Άνδρου και την ευθύνη του Κέντρου Υγείας Άνδρου θα γίνουν την Δευτέρα 16/11 ώρα 11:00-13:00 στο Μπατσί.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Διαφορετικη προσεγγιση στο ιδιο θεμα της κορωνας..

https://www.youtube.com/watch?v=N8hW2ULmHug&;feature=youtu.be&t=1

This comment was minimized by the moderator on the site

Στης Υπηρεσίες του Νησιού (Δήμος-Τράπεζες-Ταχυδρομείο-Επαρχείο κλπ) που μπαινοβγαίνει κόσμος και έρχονται οι υπάλληλοι καθημερινά σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ??????

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

το κλάμα θα πέσει όταν θα έρθετε στη Χώρα να κάνετε τέστ. Βράζει ο τόπος.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πως είστε τόσο σίγουρος; Έχετε τεστάρει ομαδικά την Χώρα;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro