Φωτιά στις Εβρουσιές παρά την μεγάλη υγρασία!!!

 

Φωτογραφίες από την σημερινή φωτιά.

Φωτιά που έκαψε 80 στρέμματα χορτολιβαδικής και θαμνώδους έκτασης ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στις απομακρυσμένες Εβρουσιές Άνδρου. Η φωτιά ήταν σε ερημικό μέρος. Ξεκίνησε σχετικά μεγάλη γύρω στις 13:00, όμως λόγω της μεγάλης υγρασίας και της έλλειψης ανέμου έσπασε σε πολλές μικρές και διάσπαρτες φωτιές.

Πρώτη έφτασε η Πυροσβεστική με 6 άνδρες και 2 οχήματα. Ακολούθησε ο ΣΕΔΑ με 10 μέλη του και 3 οχήματα. Η Πυροσβεστική κινήθηκε στο κυρίως μέτωπο στις Εβρουσιές και ο ΣΕΔΑ πήγε από την μεριά της Βουρκωτής που είχε πολύ μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια. Παρούσα και συμβάλλοντας ήταν και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Άνδρου.

Η φωτιά μετά από αρκετές ώρες και πολλές προσπάθειες έσβησε εντελώς στις 18:00. Τα αίτια διερευνώνται από την πυροσβεστική.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"   

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Βοσκοφωτιά ως συνήθως και δυστυχώς για την Άνδρο.Ο δράστης άγνωστος και ατιμώρητος ομοίως

This comment was minimized by the moderator on the site

Η πολιτική προστασία του δήμου έριξε ένα γερό κατούρημα κι η φωτιά έσβησε αυτοστιγμη.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τι κρίμα και τι αθλιότητα μια προσπάθεια ωρών και περπατήματος χιλιομέτρων πάνω στα δύσβατα της Άνδρου κάποιοι εμπαθείς και υβριστές να προσπαθούν από το πληκτρολόγιο τους να το κατεβάσουν στο επίπεδο μιας ανθρωποφαγικής αντιπολίτευσης!!!
Ιδού κάποιοι ανώνυμοι που θα ήθελαν να παίξουν ρόλους στην Άνδρο. Ρόλους θηρίων που καταπίνουν όσους ανεβαίνουν στα βουνά για το καλό όλων. Αυτοί πάντα θα γράφουν "όπως πάντα" πολιτικάντικες αντιπολιτευόμενες αθλιότητες.
Θαυμάστε τους "όπως πάντα"...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro