Ανακοινώθηκαν τα 7 κρούσματα της Άνδρου. Επιπλέον 7 στις Κυκλάδες. Η Αττική "βράζει"…

Καθημερινά γίνονται δεκάδες rapid test στην Άνδρο. Τις τελευταίες εβδομάδες εντάθηκαν ακόμα περισσότερο οι έλεγχοι σε όλο το νησί. 

Ανακοινώθηκαν σήμερα και επισήμως από τον ΕΟΔΥ τα 7 κρούσματα που κατέγραψε από χτες το ρεπορτάζ του ΕΝ ΑΝΔΡΩ. Κάτι που πιστοποιεί την εγκυρότητα και την προσοχή μας στο ρεπορτάζ όπου αποφεύγουμε υπερβολές και ακρότητες δίνοντας έμφαση στην ακρίβεια και στα στοιχεία. Να συμπληρώσουμε πως ανακοινώθηκαν 7 ακόμα κρούσματα στις Κυκλάδες. 5 στη Μύκονο και από 1 στην Πάρο και στην Σύρο.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία η Άνδρος που είχε περίπου 15 κρούσματα σε 11 μήνες βρέθηκε από δύο περιστατικά που ξέφυγαν στα 7 χθες συν 4 την περασμένη εβδομάδα στα 11. Και ένα που έδωσε ο ΕΟΔΥ 12. Πρόκειται για σημείο καμπής και πρέπει όλοι να προσέξουν ο ένας με τον άλλο τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα χωρίς υπερβολές ή καταγγελίες. 

Τώρα στην Ελλάδα τα πράματα δείχνουν δύσκολα με 3.586 κρούσματα. Έγιναν 64.421 τεστ εκ των οποίων τα 24.091 ήταν μοριακά και τα υπόλοιπα 40.330 rapid. Οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 699! Και οι θάνατοι τους 51. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας έφτασαν τις 518.

Η Αττική είναι η περιοχή που έχει ξεφύγει. Κατά τους ειδικούς «βράζει», καταγράφοντας 1.779 νέα κρούσματα και οι επιμέρους αριθμοί στο λεκανοπέδιο προκαλούν ανησυχία. 470 κρούσματα βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Μεγάλη διασπορά στα δυτικά προάστια της Αθήνας με 282 και στην Ανατολική Αττική με 244, ενώ 320 ανιχνεύτηκαν στον Πειραιά. Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν 398.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet