Τρία ακόμα κρούσματα στην Άνδρο! Άλλα εννέα στις Κυκλάδες. Στο κόκκινο η Αττική…

Τρία ακόμα κρούσματα στην Άνδρο. Και τα τρία συνδέονται με την εστία της Μεσαριάς. Στα θετικά της μέρας για την Άνδρο πως όλα τα μοριακά και rapid test που έγιναν στη Ναυτική Βάση βγήκαν αρνητικά. Τουλάχιστον δεν υπάρχει διασπορά από την δεύτερη εστία. Στα θετικά επίσης πως για την ώρα όλα τα κρούσματα που συνδέονται με την εστία της Μεσαριάς είτε έχουν ήπια συμπτώματα είτε αναρρώνουν κανονικά.

Στις Κυκλάδες σήμερα είχαμε άλλα 9. Ένα στη Θήρα, έξι στη Μύκονο, δύο στη Νάξο. Όπου υπάρχει εστία τα κρούσματα επιμένουν και στις Κυκλάδες.

Κατά τα άλλα νέο αρνητικό ρεκόρ στους διασωληνωμένους ασθενείς ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ καθώς ξεπέρασαν τους 700. Η πίεση στο ΕΣΥ συνεχίζει να είναι ασφυκτική καθώς κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου έγιναν άλλες 439 εισαγωγές ασθενών σε κλίνες Covid. Έφτασαν τους 706 οι διασωληνωμένοι - 2.588 τα νέα κρούσματα, 52 θάνατοι.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας ήταν σήμερα 439. Στο «κόκκινο» η Αττική με 1.317 κρούσματα. Τα 366 εντοπίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Μεγάλη η διασπορά σε βόρεια και δυτικά προάστια. 315 νέες διαγνώσεις στη Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ & ΕΝ ΑΝΔΡΩ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet