Νέο αρνητικό ρεκόρ με 735 διασωληνωμένους, 54 θάνατοι. Κυκλάδες 2 κρούσματα!!!

 

Από όλους τους αριθμούς που δίνει σήμερα Κυριακή ο ΕΟΔΥ κρατήστε μόνο τους 728 διασωληνωμένους και τους 54 νεκρούς. Αυτούς μόνο μπορούμε να υπολογίσουμε με ακρίβεια μιας και Κυριακή γίνονται ελάχιστα τεστ. Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως στις Κυκλάδες είχαμε μόνο 2 κρούσματα σε ένα μόνο νησί, τη Νάξο, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχαμε πάντα διψήφιο αριθμό και σε περισσότερα νησιά. Για τους διασωληνωμένους τώρα όπως είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας  Νίκος Τζανάκης «ελπίζουμε να σταματήσουμε στους 800»!!! 

Υπάρχει πάντως άλλο ένα πραγματικό στοιχείο που κάνει αισιόδοξους τους αρμόδιους: η μείωση των εισαγωγών  στα νοσοκομεία κατά 17% το τελευταίο 24ωρο, που είναι κι αυτό ένα πραγματικό στοιχείο. Στις 422 λοιπόν οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας το τελευταίο 24ωρο. Θεωρούν πολλοί πως βοήθησε ο καιρός. 

Κατά τα άλλα στα 1449 τα κρόυσματα στην Ελλάδα, 607 τα κρούσματα στην Ατική, εκ των οποίων τα 161 στο κέντρο της Αθήνας Η Θεσσαλονίκη με είχε 230 νέα κρούσματα και 89 η Λάρισα. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 735 και η μέση ηλικία τους είναι 68 έτη. Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι τα 44 έτη. Και των θανόντων τα 79 έτη

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ & ΕΝ ΑΝΔΡΩ



ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet