Επίσκεψη και λειτουργία σε Χώρα και Μπατσί του μητροπολίτη Δωρόθεου Β'

 

Την Παρασκευή 2/4 στον Άγιο Γεώργιο της Χώρας ο μητροπολίτης Σύρου-Άνδρου θα τελέσει τους Γ' Χαιρετσμούς, καθώς και την Κυριακή 4/4 στο Μπατσί στον Άγιο Φίλιππο θα τελέσει την Θεία Λειτουργία. 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ & ΑΝΔΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γνωστοποιείται στον ευσεβή λαό της Άνδρου ότι, τηρουμένων των μέτρων υγειονομικής προστασίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθος Β΄

  • Την Παρασκευή, 2 Απριλίου, και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελέσει την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Χώρας.
  • Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 4 Απριλίου, το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Φιλίππου Μπατσίου, ο οποίος δεν επανηγύρισε κατά την κυριώνυμο ημέρα της εορτής του τον παρελθόντα Νοέμβριο, λόγω των ισχυόντων τότε αυστηρών μέτρων περιστολής της πανδημίας,  θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία, η οποία θα  αναμεταδοθεί απευθείας διἀ του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού «SYROS TV1», από ώρας 08:15 π.μ.      

Από την Ιερά Μητρόπολη  

           Ερμούπολη, 30 Μαρτίου 2021

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα γίνουν έλεγχοι για τήρηση των μέτρων της πανδημίας όπως προανηγγέλθη προ εβδομάδος ή θα γεμίση η εκκλησία από ιερείς και πιστούς εκκλησιαζομένους υπό το ''αγρυπνο'' φυσικά όμμα των ελεγκτών; Φαντασθείτε ωραίο παράδειγμα ''προς μίμηση'' η αναμετάδοση απο το ''SYROS TV 1'';