ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΑΣ: 57 αρνητικά τεστ κι ένας θάνατος!!!

Από προηγούμενο rapid test στην Χώρα.

Πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο ηλικιωμένος από τον Πιτροφό που είχε βρεθεί θετικός πριν λίγες μέρες κι είχε φύγει σε βαριά κατάσταση με σκάφος του λιμεναρχείου Τήνου από το Μπατσί για Σύρο. Ο ηλικιωμένος, που είχε αρνηθεί να κάνει το εμβόλιο, είναι το δεύτερο γνωστό θύμα που μετρά η Άνδρος από τον ιό. Και τα δύο θύματα του ιού στην Άνδρο ήταν ηλικιωμένοι από τον Πιτροφό. 

Συνεχίζοντας την κινητοποίηση του το Κέντρο Υγείας και ο ΕΟΔΥ Άνδρου, σε καθημερινή συνεργασία καθημερινή με τον Δήμο Άνδρου, έκαναν σήμερα μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι δωρεάν 57 rapid test στην Χώρα. Όλα βγήκαν αρνητικά. Αύριο συνεχίζουν τα τεστ έξω από το ιατρείο στο Μπατσί.

Με βάση τα μέχρι σήμερα γνωστά στοιχεία αποδεικνύεται πως η διατύπωση από ορισμένους - μέσω fb, ανωνύμων σχολίων και συγκεκριμένης ιστοσελίδας - υπερβολικών εκτιμήσεων για πολύ μεγάλη διασπορά του ιού στο νησί, με στόχο την πρόκληση ανησυχίας και φόβου, απέτυχε. Τα εκατοντάδες αρνητικά τεστ δείχνουν την πραγματική κατάσταση. 

Χρειάζεται όλοι να τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να κάνουν το εμβόλιο. Όλα τα άλλα είναι πονηρές πολιτικές μεθοδεύσεις ή αφελείς αντιδράσεις, που κάνουν εξίσου κακό στο νησί. Ο πανικός που επιδιώκουν ορισμένοι και η διασπορά ανησυχίας, που επιδιώκει εδώ και καιρό η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αναγράφοντας συχνά αριθμούς κρουσμάτων μεγαλύτερων του πραγματικού, καταπίπτουν συνεχώς από τα συνεχή αρνητικά τεστ. Και όπου υπάρχουν - από καιρού εις καιρό - θετικά τεστ η κοινωνία της Άνδρου έχει δείξει πως γίνεται ιδιαίτερα προσεκτική.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν ξερω ακριβως την πληθυσμιακη κατανομη στο νησι, αλλα λογικα η Χωρα κ οι γυρω περιοχες θα εχουν πολυ περισσοτερους κατοικους απο το Γαυριο και τις γυρω περιοχες.
Δυστυχως ομως απ'οτι βλεπω εγιναν μολις τα μισα τεστ απο οτι χθες στο Γαυριο...ισως θα επρεπε να υπαρξει μεγαλυτερη ευαισθητοποιηση γιατι η προληψη ειναι προτιμοτερη της καταστολης...