ΕΟΔΥ: 4 κρούσματα στην Άνδρο. Βοήθεια στο σπίτι από τον Δήμο Άνδρου...

 Από τις σημερινές απολυμάνσεις του Δήμου Άνδρου στα σχολεία του Γαυρίου από την εταιρεία Λ. Ζαΐρη

Τέσσερα κρούσματα στην Άνδρο ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με τα δεδομένα και τα τέσσερα είναι από το Γαύριο. Τρία βρέθηκαν στον έλεγχο μαθητών, γονιών και καθηγητών με rapid test την Κυριακή το βράδυ. Και ένα ανιχνεύθηκε με μοριακό τεστ κι αυτό στο Γαύριο. Συνεπώς η Άνδρος εξακολουθεί να παραμένει σε επιφυλακή.

Κατά τα άλλα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 17 κρούσματα στις Κυκλάδες σήμερα 17/5. Αναλυτικά, 4 κρούσματα στην Π.Ε. Άνδρου, 4 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέας-Κύθνου, 4 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πάρου και 3 κρούσματα στην Π.Ε. Τήνου.

Από τις σημερινές απολυμάνσεις του Δήμου Άνδρου στα σχολεία του Γαυρίου από την εταιρεία Λ. Ζαΐρη

Τέλος ο Δήμος Άνδρου ανακοίνωσε την παρουσία της υπηρεσίας κοινωνικής πρόνοιας, καθώς αρκετοί είναι οι πολίτες που είτε έχουν κρούσμα στο σπίτι τους είτε είχαν επαφή με κρούσμα και παραμένουν σε απομόνωση. Έτσι, σήμερα το απόγευμα εκδόθηκε το κάτωθι δελτίο τύπου:  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Τηλέφωνο:  2282022021

Όπως και από την αρχή της πανδημίας, ο Δήμος Άνδρου και οι κοινωνικές του Υπηρεσίες στέκονται δίπλα σε όλους τους νησιώτες, στο πλαίσιο των μέτρων έναντι της COVID-19.  Το τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης και εμψύχωσης είναι δεν έπαψε να λειτουργεί και είναι πάντα στη διάθεση των πολιτών με σκοπό:

  • Την ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση,
  • Την αρωγή σε κατοίκους, που τίθενται σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων Covid-19 και δεν έχουν άλλο τρόπο βοήθειας,
  • Την αρωγή σε κατοίκους, που αδυνατούν, αλλά πρέπει να μετακινηθούν,
  • Την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων σε συνεργασία με τις ομάδες εθελοντών του ΣΕΔΑ, στις κατά τόπους Κοινότητες και με λοιπούς φορείς, όπως ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΚΑΒ, ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ.

Τηλέφωνο υποστήριξης:  2282022021

24ωρη λειτουργία

Παρακαλείσθε για συνετή και συνειδητή χρήση της τηλεφωνικής γραμμής στήριξης, για την ορθότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, που χρήζουν πραγματικής ανάγκης.

Η ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΗ- ΚΟΖΑΝΙΤΗ  

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet