Τρία κρούσματα χτες στην Άνδρο. Βασική άμυνα το εμβόλιο...

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως η γη είναι επίπεδη!!! Υπάρχουν κι άλλοι που φοβούνται τα εμβόλια και δεν φοβούνται τον κορονοϊό!!! Από όλα έχει ο μπαξές. Βοηθούν και τα social media. Τα χτεσινά κρούσματα στην Άνδρο δείχνουν πως η βασική μας άμυνα είναι το εμβόλιο που κάναμε.

Από αναγνώστη με το ψευδώνυμο ΚΟΡΘΙΑΝΟΣ λάβαμε το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με τον covid-19 στην Άνδρο.

«Άσχετο με το θέμα σας ΕΝ ΑΝΔΡΩ  αλλά ο covid-19 έχει ανοδική πορεία στην Άνδρο.

Στις 3/7/2021 δύο κρούσματα

Στις 7/7/2021 ένα κρούσμα

Στις 8/7/2021 ένα κρούσμα

Στις 9/7/2021 ένα κρούσμα

Σήμερα 10/7/2021 τρία κρούσματα και σε λίγες ημέρες όταν θα επιστρέψουν οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου Γαυρίου  από την Ίο ας ευχηθούμε να μην δούμε τα χειρότερα.»

Ο αναγνώστης μας ορθώς επισημαίνει πως υπάρχουν σποραδικά κρούσματα στο νησί. Χωρίς για την ώρα να υπάρχει μεγάλη εστία όπως λέει ο ΕΟΔΥ. Τα χθεσινά τρία προέρχονται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από ιδιωτικό εργαστήριο στην Υδρούσα, χωρίς να ξέρουμε προέλευση (επισκέπτης ή κάτοικος).

Ξέρουμε όμως πως πλέον έχει εμβολιαστεί και με την δεύτερη δόση 5.844 κάτοικοι στο εμβολιαστικό κέντρο Άνδρου. Σε ποσοστό ο αριθμός πλησιάζει το 65% των κατοίκων. Το Κέντρο Υγείας έχει εμβολιάσει όσους ήθελαν. Από εδώ και πέρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα με τους ανεμβολίαστους. Οι ενήλικες εξ αυτών προκαλούν την τύχη τους και είναι κίνδυνος για το νησί. Οι ανήλικοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μιας και δεν έχει εξαγγελθεί πρόγραμμα εμβολιασμών για παιδιά.

Το νησί και όλοι μαζί στην χώρα πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά. Σαφώς είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τα άλλα νησιά Μύκονο, Τήνο, Σύρο, Πάρο, Ίο κλπ Δεν υπάρχει ακόμα έντονο τουριστικό ρεύμα στην Άνδρο όπως αλλού. Θα υπάρξει. Άμυνα όλων μας οι εμβολιασμοί. Ας το καταλάβουμε…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

NG φαντάζομαι έκανες το εμβόλιο...

This comment was minimized by the moderator on the site

Πράγματι είναι άμοιρος ο κατωτέρω
σχολιαστής , αλλά όχι μόνο είναι και
ανεγκέφαλος , διαστροφικος και επικίνδυνος
για την κοινωνία ( για τον εαυτό του ποσώς
μας ενδιαφέρει ) που απλά θέλει κάτι
να πει ενάντια στην πραγματικότητα που
επικρατεί σε όλο το κόσμο .
Κάθησε και έγραψε τι ;; μ……s δήλωσε
δηλαδή την αδυναμία …του .

Ως αναφορά τα σχολεία του « και λοιπόν»
τα λέμε σε λίγες ημέρες επιστήμονα μου ..
Έχεις και εσυ τα θέματα και τα χαρακτηριστικά
του ανωτέρω, αδυναμιες και κόμπλεξ είναι
αυτά .
Τουλάχιστον κρατήστε τις άρρωστημενες
ιδέες σας για το περιβάλλον σας έτσι ώστε
να αυτοικανοποιηθητε .

This comment was minimized by the moderator on the site

Στου κουφού την πόρτα.... Κρίμα αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσε να είναι πιο ξένοιαστο!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Στις πιο νεανικές ηλικίες πιο πιθανό είναι να καταλήξεις από θρόμβωση παρά από κορονοιο. Το λέω για την μανία που έχουν να εμβολιασουν τους νέους. Όσον αφορά το σκίτσο είναι λανθασμένοο καθώς τα σοσιαλ μίντια πουλανε και τη μάνα τους για να πείσουν τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο. Ξαφνικά ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του πολίτη σε υπερθετικο βαθμό. Όσον αφορά το κράτος εάν ενδιαφέρονταν για την υγεία του πολίτη θα έδιναν κάνα 50αρι σε ηλιακές ομάδες πχ 40-60 χρόνων να κάνουν κάνα τσεκ απ' για τον καρκίνο που είναι η μεγαλύτερη ίσως αιτία θανάτου και όχι στους νέους που ουσιαστικά έχουν μηδενική θνησιμότητα βάση στατιστικών. Τέλος μην ξεχνάς ότι και εμβόλιο να κάνεις θα κολλήσεις και θα το μεταφέρεις απλά μπορεί να το περάσεις πιο ελαφριά. Ας μην λέει λοιπόν κάποιος για τοίχος ανοσίας γιατί δεν θα υπάρχει. Όλα τα εμβόλια πρέπει να δοκιμάζονται σε ένα Α χρονικό διάστημα, τώρα πώς μέσα σε ένα χρόνο από την κατασκευή τους εμβολιαζουν τόσα εκατομμύρια κόσμο και να γίνεται τέτοιο μπαχαλο με εταιρείες να ανακαλούν εμβόλια άλλες να τα τροποποιούν και όλα αυτά πάνω στην υγεία του κόσμου που και μακροπρόθεσμα κακά τα ψέματα δεν ξέρεις τί μπορεί να προκαλέσει. Και όλα αυτά για έναν υιό επικίνδυνο μόνο για ηλικιωμένους ή με υποκείμενα νοσήματα που αυτό δεν λέγεται πανδημία λες και πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα κάτω. Ας μην υποταμάει κανείς την νοημοσύνη του κοσμου λοιπόν και εφόσον σιγά σιγά γίνεται υποχρεωτικό για έναν τέτοιο υιό σε όλες τις ηλικίες τα συμπεράσματα είναι του καθενός και ο καθένας έχει τις ευθύνες του. Ο χρόνος θα δείξει, και πάνω απ'όλα να μην διχαζόμαστε εμείς οι άμοιροι πολίτες εξαιτίας αυτών που μας έχουν κουράσει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπάρχουν μερικά κρούσματα στην Ανδρο και στην Ελλαδα αυξάνονται. Και λοιπόν; αυξήθηκαν οι εισαγωγές στα νοσοκομεία; Οχι. αυξήθηκαν οι θάνατοι; όχι, ίσα-ίσα έχουν σχεδόν μηδενιστεί. Αρα τι συμπέρασμα βγαίνει;
Οσοι κάνουν εμβόλιο δεν κινδυνεύουν και όσοι περνούν την αρρώστια, την περνούν ελαφρά. Αρα πάμε πολύ καλά χωρίς μέτρα και άλλα τέτοια. Εμβολιασμένοι και πρώην άρρωστοι θα έχουν ανοσία και σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει covid.
Α, όχι, ξέχασα: θα υπάρχει η τρομοκράτηση του κόσμου από τα κανάλια και μετά χαράς η κυβέρνηση θα βάλει νέους περιορισμούς, μέτρα και ταλαιπωρία των ανθρώπων.....